Přejít na obsah

Samiec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Samiec

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Lepší asi aby to v létě ukazovalo bludy které to bude měřit ve stínu nad vozovkou, než aby mi to ukazovalo při tom když vyjedu z domu 0°C nebo +1°C když je venku -8°C a vozovka je namrzlá, docela zásadní věc. Měl jsem několik aut, od Felicie, Fabie, Roomstra, Octavie, služební Peugeoty a žádné auto s tím problém nemá až jsem teď narazil na to u Supa. Když jsem se ptal v servisu, tak mi tvrdil, že to prý údajně není pod napětím, když je zapalování vypnuto, což se mi moc nezdá, protože když v mobilní aplikaci Škoda Connect dám v nezávislém topení aktualizaci venkovní teploty tak to načte po chvíli správnou teplotu. takže to musí snímat, pokud do aplikace neposílají data z nějakého meteopressu :)) Tak mě napadlo jestli to tady neumí někdo poladit tak aby to teplotu měřilo neustále.
  2. Zdravím všechny. Neřešil někdo z Vás zpozdění v zobrazování vnější teploty? Jde o to, když například jedu přes den je 8°C zaparkuju, sednu do auta večer nebo nad ránem, zobrazí se ihned teplota 8°C i když je třeba -1°C a až po chvíli začne klesat a za pár minut už ukazuje dobře. Docela mě to štve, ještě jsem se nesetkal u žádného auta, že by čidlo neměŕilo aktuální teplotu když je zapalování vypnuto. Když jsou malé teplotní rozdíly tak si toho člověk ani nevšimne, ale bývají i rozdíly velké. Netušíte nejde to nakódovat ať to měří pořád? Děkuji
  3. Zdarec. Regeneraci poznám i tak, že mi na Colombusu píše v zobrazení start/stop systému "je nutný běh motoru" a SS je blokovaný. Samozřejmě otáčky na volnoběh 1000 a ventilátor hučí i když není teplo.
  4. Jo to jo, ale nechci aby mi šahal na ručku kdykoliv za jízdy zastavím. Pouze zatáhnout když vypnu motor aby se zabezpečilo vozidlo proti pohybu.
  5. Měl jsem na mysli spíš svižnější rozjezd. Měl jsem Peugeot 508 a ten zatahoval rucku pouze kdyz se vypnul motor. A to mi pije krev u Supa kdyz zastavim vypnu motor vylezam z auta a to jeste popojede a zastavi se az na DSGcku.
  6. S tou ruckou nevim nevim. Prirozjezdu na krizovatce z mista ... Aktualizace Columba je nějaká speciál? Protože aktualizace map je zdarma po dobu životnosti vozu co mi bylo řečene při koupi A ta aktualizace asistentu mě taky zajímá co to je. Jinak Strakonice nejsou problém. Jezdím často na služebky po republice a teď budeme mít zakázku i v Táboře. Takže v poho.
  7. Zdravím Vás všechny. Tak jsem se stal čerstvým majitelem Supa. Někdo z okolí Ostravy kdo by mi mohl nakódovat pár věcí? Zatím teda tyto: Řasy při denním svícení Zavírání kufru z tlačitka zevnitř vozu Povolení Videa a všech funkcí za jízdy Lze nakódovat zatahování ruční brzdy po vypnutí motoru? Funce (A) sice tak funguje ale dělá to i při jízdě vždy když zastavím. Díky
  8. Zdravím koukám po nějakém Superbu cca rok starém 140kW, nevíte od kterého měsíce a roku se montuje ta 7°DSG? Chtěl bych už tu sedmičku. Díky
  9. Mohl bych dorazit, ideálně v sobotu dopoledne 5.8. do Ovy, možná i pátek podvečer 4.8. ?
  10. Nemám diag, ale můžu se za někým zastavit ideál v rámci Ostravska, pokud by byl ochotný to někdo napíchnout a bude vědět co hledat.
  11. Měly by být. Auto bylo dovezene z D před 4lety. Na palubovce je i vypínač pro parkovací senzory, ale přinejhorším by se to dalo zjistit z VIN ne? Ale předpokládám že na 99 je to origo.
  12. Zdravím všechny. Mám dotaz. Mám OII RS 2007, kde bylo originál rádio bez ukazatele parkovacích senzorů. Nyní mám čínu, která by to měla ukazovat vše přes CAN-BUS, bohužel vše zobrazuje, kromě parkovacích senzorů. Nevíte náhodou někdo, jestli není třeba někde v ŘJ v komunikaci CAN-BUS povolit přenos dat originálních senzorů na sběrnici? Otáčky, rychlost, ujeté km a dokonce i hladina oleje vše na rádiu vidím, ale senzory jen pořád pípají v autě a nezobrazují se na rádiu. Přitom rádio se ztiší a vyskočí auto, ale senzory nic. Děkuji mockrát
×
×
  • Vytvořit nový...