Přejít na obsah

Kodiaq 2 - Rezonancie interiéru

laznick

Doporučené příspěvky

Ako tak čítam forum, tak nie som jediný, kto si všimol rezonancie interiéru, hlavne predných dverí. Interiér: Loft

Hodnotu vecí si vážim a ked už niečo kúpim, tak trvám na tom aby boli kvalitné, čo mi zatiaľ, žiaľ, v prípade môjho Kodiaqu tak nepríde :(

Okrem opakujúcich sa problémov s elektronikou ma najviac trápia rezonancie.

Auto bolo v servise kvôli tomuto problému už trikrát a problém stále neodstránený.

*Videá točené mobilom a za jazdy, takže je nutné sa dobre započúvať, na živo je to, aspoň pre mňa, fakt iritujúce.

Inak v servise ma chválili za výber songu (Let Go - Deadmou5/Grabbitz) , netreba ani s autom jazdit, rozvibruje komplet interiér: 

Mno  a obdobný problém aj so hornou odkladacou skrinkou pred spolujazdcom:

V servise zakaždým popodlepovali, poskúšali, auto odovzdali a ja som im po týždni volal, že rezonancie nezmizli :(

Pri tretej návšteve som reklamoval aj led pás, ktorý začal svietiť bodovo, a keď už to mali rozobraté, tak ich tentokrát napadlo sa previezť s autom bez tapacírungu.

A rezonancie nezmizli... tak vraj chlapci pribalili stetoskop a zisťovali. Dnes som bol teda po auto v servise, nakoľko nový tapacírung musel do výroby a zbytočne by auto stálo dva týždne v servise. 

Vnútorné obloženie dverí sú jeden kus (okrem ovládačov) , ktorý je zletovaný dokopy, takže v origo servise možná len výmena komplet obloženia dverí.

Podľa servisu je problém v lankách na ovládanie sťahovania okien. Dotýkajú sa dosky na ktorej je uchytený reproduktor, a keďže sú napäté, tak sa krásne rozvibrujú  a rezonancie sú na svete.

Žiaľ, nevedeli mi povedať ako to odstrániť, kontakt na Škodu vraj nemajú, a kým im nepríde priamo od Škody, ako majú postupovať, tak nevedia, čo s tým....

Takže ja teraz dumám, čo s tým... Podľa mňa je to výrobná vada a ťažko uvažujem nad odstúpením od zmluvy.... Bo keď má človek počúvať dve hodiny vkuse búchajúcu skrinku a praskajúce dvere, tak už je to na prášky...

Odkladaciu skrinku mi tiež uznali, že "búcha" a tiež nevedia, čo s tým.... 

Jaj, a ešte mi servisák spomenul, že si všimol, že to rezonuje aj vzadu.. :D A hlavne, vraj si to všimol už aj na jeho služobnom Kodiaqu 2...

Dáke rady ako postupovať? Takto ma neiritoval ani môj Favorit 😒

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Pawouk změnil název na Kodiaq 2 - Rezonancie interiéru

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...