bembas Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Potřeboval bych pomoci,jak je auto zahřáté,tak mi cvaká v palubce,Když to jemně potůruju,tak to na pár sekund přestane,cirka 5 s.,a zas to cvaká dál.Za studena to nedělá.Dělá to i za jízdy,ale to není tak slyšet,ale na místě je to děs.Ostatní říkají,ty vole,skoro to není slyšet,Ale já to slyším a strašně mě to s..e!Dík za radu.Jo a jeto tdi r.v.98 Editováno: 17. leden 2007, autor: bembas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kifr Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Někdy to děká motorek něaký klapky klimatizace protože hledá základní nastavení. Pomůže udělat základní nastavení,ale už sem měnil aji motorek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 (editace) Jak udělat to základní nastavení.Mám climatronic.A to cvakání se ozívá s poza budíků Editováno: 18. leden 2007, autor: bembas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kifr Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Tak tam žádná klapka není tak ještě napiš o jaký auto se jedná toto platí pro oct.II. Jinak ja to dělam přes VAS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bembas Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Mám OI 1.9 Tdi 66 kw combi r.v.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastob Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 aj mne to robi nieco take podobne ale odstranil som to ked som vypol to tlacitko na dverach co blokuje otvaranie okien a vypina zapalovac.... odvtedy mi nic necvaka a islo to tiez spoza budikov..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.