Publikováno Leden 17, 200718 r Potřeboval bych pomoci,jak je auto zahřáté,tak mi cvaká v palubce,Když to jemně potůruju,tak to na pár sekund přestane,cirka 5 s.,a zas to cvaká dál.Za studena to nedělá.Dělá to i za jízdy,ale to není tak slyšet,ale na místě je to děs.Ostatní říkají,ty vole,skoro to není slyšet,Ale já to slyším a strašně mě to s..e!Dík za radu.Jo a jeto tdi r.v.98 Upraveno Leden 17, 200718 r od bembas
Leden 17, 200718 r Někdy to děká motorek něaký klapky klimatizace protože hledá základní nastavení. Pomůže udělat základní nastavení,ale už sem měnil aji motorek.
Leden 17, 200718 r Autor Jak udělat to základní nastavení.Mám climatronic.A to cvakání se ozívá s poza budíků Upraveno Leden 18, 200718 r od bembas
Leden 18, 200718 r Tak tam žádná klapka není tak ještě napiš o jaký auto se jedná toto platí pro oct.II. Jinak ja to dělam přes VAS.
Leden 22, 200718 r aj mne to robi nieco take podobne ale odstranil som to ked som vypol to tlacitko na dverach co blokuje otvaranie okien a vypina zapalovac.... odvtedy mi nic necvaka a islo to tiez spoza budikov.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.