Přejít na obsah

Po nehodě problém s vyřezáváním Matrix světlometů

Patrik Brozman

Doporučené příspěvky

Caute, mám takýto problém, octavia 4 2020 po autonehode kde sa menili v autorizovanom servise celý predok vrátane metrix xenonu či ako to ma škoda nazvané škoda cristal LIGHT som už bol dať 3x reklamovať svetla. Problém je v tom že niekedy mi nevyrezava oprotiiduce autá keď sú zapate diaľkové svetla, skôr vy som to prirovnal spojujazdcovemu xenonu že nedokáže dostatočne vyrezať auto aby ho neoslňovalo. Svetla sú 100% čisto nové. V škodovke mi ich prenastavovali už 3x q nič. Ma s týmto niekto podobnú skúsenosť ? Predošlé svetla pred nehodou boli úplne tak ako mali byt všetko fungovalo aj z vyrezavajuceho hľadiska aj normálne svietenie na stretavackach. Ďakujem 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Ondra16V změnil název na Po nehodě problém s vyřezáváním Matrix světlometů
  • o 3 týdny později...

Asi jedině je otravovat pořád dokola, nebo změnit servis... Pokud světla nefungují jako před nehodou, tak je něco špatně. Ono nejspíš budou světla v pořádku, jen třeba špatně komunikují s kamerou, protože to je ta hlavní věc, co rozhoduje, jestli budou svítit nebo zhasnou. Samotné světla jen spínají segmenty podle toho, jaké dostanou pokyny.

Sám jsem si se světly prošel martýriem se škodovkou, ale nakonec po 2 letech mi je dali do pořádku :) Nevzdávat hlavně.

Odkaz ke komentáři

Iný servis, podľa toho čo píšeš, treba zkalibrovať kameru so svetlometmi, aby vyrezávané segmenty sedeli presne do toho, čo vidí kamera.

Hodne by im pomohol záznam z kamery či fotka alebo video z mobilu.

Tiež som to veľmi dlho riešil so servisom, dokedy svetlá po kúpe nastavili správne, lebo svietili do bludu a v inom autorizáku mi zas po nehode nastavili svetlá tak, že som svietil na sovy a ufónov.

Editováno: , autor: NemesiSK
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...