octavia 85 Vloženo 24. Červen 2014 Sdílet Vloženo 24. Červen 2014 Zdravim vás,som tu novy a mam problem zo svojou Octaviu II 1,9tdi MR2008 pred cca mesiacom sa mi vlamali do auta a odniesli si to iba budiky s maxikom tak som zohnal druhe nechal si to nakodovať v servise a kedže mi prestal isť tempomat vyhodilo tuto chybu ktora sa neda ostraniť 18058 - datovy BUS pohonuP1650 - 009 - chybejici sdeleni od ridici jednotky panelu pristroju viete mi povedať aka je pričina či bude stačiť prehrat SW v škodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Červen 2014 Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 (editace) Nasel jsem k tomu toto: Possible Causes Fuse(s) faulty Databus Wiring and/or Connector(s) from/to Instrument Cluster (J285) faulty Instrument Cluster (J285) faulty Takze zkus mrknout na pojistky a zkontrolovat kabelaz. Pokud je toto v poradku, tak ti asi nekdo prodal vadne budiky. Editováno: 25. Červen 2014, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia 85 Vloženo 25. Červen 2014 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2014 Kuknem nato ak bude všetko poriadku budem musieť to dať nejakému šikovnému autoelektrikarovy .V penelu pristrojov na diagnostike žiadnu chybu nehadže dufajme že to bude len nejaka ta poistka alebo zle zasunuty konektor v budikach ďakujem ti za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THe_KbK Vloženo 29. Červen 2014 Sdílet Vloženo 29. Červen 2014 S Can-Busem sou problémy furt. Já bych se přikláněl k diagnostice. Jestli je spojení mezi jednotkama a gatewayem. Pokud jo, tak by to chtělo na osciloskop a zkontrolovat datové zprávy, jestli chodí tak jak má CAN HI a CAN LOW. Ale budíky se moc nekazí, ani flashe od škodovky na to moc nechodí. Nejčastěji to bejvá proklepanej kábl.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goldman1 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Dobrý večer pánové, Mám menší problém se škodou octavíí 1.9 TDI, 77kw, 2005, DSG Jak to tak bývá, přijel jsem úplně v pořádku a už jsem neodjel. Motor na první dobrou nastrartoval a hnedka se zadusil, poté již jen slabě motal a blikla na mě kontrolka motoru, hladiny oleje a abs, jinak vše v pořádku. Provedl jsem diagnostiku a píše to chybu 18058 - pohon datové sběrnice chybí odezva sdružených přístrojů. Prozatím jsem zkusil kouknout na uzemnění motoru, prohodit batery a zkontrolovat pojistky, budu rád za vaše nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.