Moik Vloženo Středa v 17:13 Sdílet Vloženo Středa v 17:13 Ahoj, mám asi 5500km a DPF filtr se vypaluje tak co 180-200km. Byl jsme zvyklý na hodnoty spíš okolo 500km a víc - je to u tohoto motoru normální? Začal jsem to řešit kvůli o litr zvýšené spotřebě proti stejnému motoru v Superbu 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo Středa v 19:28 Sdílet Vloženo Středa v 19:28 Je to Evo motor... Ma jiny system ADblue... je to normmalni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moik Vloženo Čtvrtek v 08:37 Autor Sdílet Vloženo Čtvrtek v 08:37 Díky za odpovědi...takže se dá říct, že to co 200km cca 40km vypaluje filtr, takže to jede 1/5 km se zvýšenou spotřebou...hezký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Taky to tak mam . U bejvaleho auta jsem to řešil ale ted uz na to asi prdim kdyz to je tak casto . Do prace to mam 400 km a vždy kdyz dojedu tak vypaluje . Tak holt to musí vydržet 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.