Přejít na obsah

SFD ochrana diagnostiky vozidla - deaktivace výstrahy nezapnutých pásů

Rosťa85

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám Superb 3 facelift 12/2021 a chtěl bych si přes vcds deaktivovat signalizaci nezapnutých bezpečnostních 

pásů, ale četl jsem, že v rámci ochrany diagnostiky vozidla SFD pak na garanční prohlídce půjde poznat zásah do jednotky, čímž

bych mohl údajně přijít o záruku. Nevíte, zda tento model již disponuje ochranou SFD, pokud ano, tak pokud by se změna

prováděla jako u starších modelů, čili v přístrojové desce změnou hodnoty v kanálu IDE03867 - deaktivace výstrahy pásu, tak 

se dle mého názorů nejedná o kódování, tak je otázkou, zda i tato změna může mít vliv na záruku.

Předpokládám, že klasické čtení paměti závad a případné mazaní chyb na záruku vliv mít nebude.

Děkuji za odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže mohu potvrdit, že výše uvedený ročník nedisponuje ještě ochranou SFD, pouze je třeba mít otevřenou kapotu, aby se daly hodnoty změnit, na což upozorní VCDS. Jen mi cz verze uvedla, že musím nainstalovat novější verzi, která je prozatím pouze v angličtině.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...