ative Vloženo 29. Prosinec 2024 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2024 Zdravím mám sice vw Golf7 stejny jako octavia 3fl s motorem 1.5tsi 110kw Dada najeto cca 140tis. A mám občasnou chybu p0420(nízká účinnost katalyzátor řady 1) když tankuji 100 octan benzín tak se chyba objeví po 700 když 95 tak často. Vždy tankuji plnou nádrž. Po čem jít? Nezdá se mi,že by katalyzátor byl KO. I když kontrolka svítí tak auto jede naprosto normálně. Auto jde na úpravu Sw motoru přímo do Vw. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fesojskala Vloženo 19. Ledna Sdílet Vloženo 19. Ledna (editace) Ahoj vyřešil si to nějak já mám podobný problém ale u 1.0 TSI ? Přehrání softwaru mi nepomohlo. Editováno: 19. Ledna, autor: Fesojskala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ative Vloženo 21. Ledna Autor Sdílet Vloženo 21. Ledna Přehřátí sw nepomohlo,tak budu pátrat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.