petrmen Vloženo 4. Ledna Vloženo 4. Ledna Dobrý den zajímalo by mě jestli někdo neví jestli se dá dodělat Dvojitý USB-C konektor pro cestující na zadních sedadlech, umístěný pod loketní opěrkou ve středovém tunelu. U Octavie 4 generace .Jestli tam je už kabelová příprava a nebo se musí natáhnout nějaký svazek od předu do zadu. Předem děkuji za odpověď. Citovat
bouchy01 Vloženo 4. Ledna Vloženo 4. Ledna Zde: https://forum.skodahome.cz/topic/148938-230v-zásuvka-a-další-usb se řešilo něco podobného. Jsou tam i nějaká čísla a odkazy na neoriginální řečení. Třeba najdeš modul s 2xUSB-C a k tomu 12V. Citovat
petrmen Vloženo 4. Ledna Autor Vloženo 4. Ledna Díky to už mám prostudovaný radši jsem se zeptal i tam jde mi pouze o to zapojení jestli tam je příprava nebo to je potřeba natáhnout od nějakého jiného zdroje Citovat
wirer Vloženo 4. Ledna Vloženo 4. Ledna priprava nie je. stiahni si dielensku prirucku, nastuduj schemy, zapoj podla toho a mas vybavene. v dielenskej mas rovno zvycajne aj postup, ako a kde sa co rozobera Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.