Peso Vloženo 14. Ledna Sdílet Vloženo 14. Ledna Ahoj, nedavno jsem si vsiml, ze me pri vypnuti zapalování auto přestalo upozorňovat na mobil v nabíjecím prostoru. V nastavení je toto zapnuto, chtěl jsem to vypnout a zapnout (jsem preci ajťák , tak vim, ne;-)), ale to nastaveni nelze vypnout, vubec nereaguje a volba je stále v pozici “zapnuto”. Viz posledni volba. Hlasi Vam to at si telefon vezmete? - myslim zvukove, ne jen text info na displeji, at nezapomenu nekoho a telefon v aute, to tam mam.. ze zacatku to na me snad i mluvilo at si telefon vyndam (pokud to nebyla manzelka 🤪) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo 15. Ledna Sdílet Vloženo 15. Ledna Jo jo, hlásí, mluví, pořád stejně od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peso Vloženo 24. Ledna Autor Sdílet Vloženo 24. Ledna Včera jsem měl náladu na pokusy, tak jsem provedl reset Infotainmentu do továrního nastavení. Chvilku mi ta volba ''Upomínací tón na mobil ' fungovala, potom se vše sesynchronizovali s online profilem a jsem zase na začátku a nefunguje to. Nicméně se hned po restartu začalo aktualizovat "Data upload verze 8.0.6 a Nabídky verze 6.0.7", to jsem ještě doteď neviděl, nevím co to znamená ale nic to evidentně nevyřešilo, posílám tak jen pro info. Jinak v jiném vláknu řeším, že mé problémy se SW v autě dnes servis Škoda identifikoval, jako kandidáta na svolávačkou 91SV nebo SW... tak třeba to vyřeší i toto.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.