Přejít na obsah

Cinkání v motoru 1.9 TDI 77kw BJB

Doporučené příspěvky

1.9 TDI, 77kw, BJB, najeto 300 tisíc kilometrů, rok výroby 2005.

Ahoj, chci se zeptat zdali někdo z vás nepozná zvuk, který přidávám v hlasové nahrávce. Je to takové lehké cvakání, které se při šlápnutí na plyn zrychlí a při puštění plynu se pomalu zpátky zpomalí, avšak nikdy to cinkání nepřestane. Nevím absolutně odkud ten zvuk jde, slyším ho nejvíc když sedím na sedadle řidiče s otevřenýma dveřma. Pokud sešlápnu spojku nic se nezmění. Zvuk byl nahráván při zaparkovaném autě, v neutrálu. Za jízdy ten zvuk v kabině nejde slyšet. 

U auta jsem jinak žádné další problémy nespozoroval, z výfuku se nekouří, otáčky jsou stálé, táhne jak má, do nouzáku nepadá.

Předem díky za všechny odpovědi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Ahoj, mám oct ll, motor bxe a stejný nájezd. Dělá mi to to samé, budou vymačkané hydroštely (zdvihátka ventilů):palec2:. Oprava u mechanika cca 5tis. Doma, což bez znalostí nedoporučuji cca 3tis. Ty ceny jsou i z vačkou která často bývá taky požkozená, bez ní by to bylo cca 3,5tis a 1,5tis. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...