bazycek Vloženo 30. Ledna Sdílet Vloženo 30. Ledna Kupoval nekdo pricniky jine nez na eshopu skody? Pripadne jakou znacku ? Thule hakr neumann? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Pricniky jsem kupoval original, ale ne na eshopu skody 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 4. Února Autor Sdílet Vloženo 4. Února Kolik te vysly? Na skoda eshopu mi prijdou nejake prepisknute 😂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února (editace) 5579,- za podobnou cenu je mel i eshop skoda, ale nez jsem objednal bylo po akci. tam kde jsem kupoval uz to je taky za 7k da se ted kopit kolem 6k5, dej si vyhledat cislo dilu 3P0071151, nebo pockat jestli eshop neudela nejakou akci zase Editováno: 7. Února, autor: rds76 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.