Marek_1 Vloženo 6. Února Sdílet Vloženo 6. Února Zdravím, prosím o radu ohledně EGR ventilu. Na palubovce mi svítí kontrolka závady motoru, auto napojil na diagnostiku a hlásí mi chybu kod: P0405 (snímač zpětného vedení výfukových plynů). Auto normálně jede, nepadá do nouzáku, nebliká žhavení nic, jen svítí kontrolka motoru, tak prosím o jakékoliv info zda se s tím někdo setkal. Děkuji Kodiaq 2.0 TDI 140kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nejt Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Zdravím vyřešil jste? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s0va Vloženo Pondělí v 15:16 Sdílet Vloženo Pondělí v 15:16 Řešil jsem nedávno, hlásilo to příliš nízký průtok plynů. Po výměně snímačů diferenčního tlaku (má 2x) vše OK. V servisu mi nejdříve vyměnili horní AGR/EGR (ten lépe dostupný), ale asi zbytečně, protože tím to nebylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.