Vasek666 Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března (editace) Mam 8 měsíců starou verzi 142kw tdi. Najeto 36tis km. Spotřeba nafty se mně zdaleka nepřibližuje testům na internetu. S lehkou nohou město/okresky jezdím 7,5-8 a dálnice 130-150 tempomat mezi 8,5 -9. Máte podobnou zkušenost? Editováno: 3. Března, autor: Vasek666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucezhodosha Vloženo Pátek v 06:41 Sdílet Vloženo Pátek v 06:41 Mám stejnou motorizaci, aktuálně 29tis km. Od začátku roku jedna cesta do Italie na hory a zpět. Párkrát dálnice v ČR jinak okreska a město. Za mě spokojenost s průměrem 6,7 l. Tankuji vždy jen tu lepší dražší naftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo před 15 hodinami Sdílet Vloženo před 15 hodinami Já mám průměr 7, ale určitě nejezdím s lehkou nohou a vím, že by to kolem 6.5 určitě šlo. Dálnice při 130-150 rozhodně pod 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.