Vasek666 Vloženo 2. Března Sdílet Vloženo 2. Března (editace) Mam 8 měsíců starou verzi 142kw tdi. Najeto 36tis km. Spotřeba nafty se mně zdaleka nepřibližuje testům na internetu. S lehkou nohou město/okresky jezdím 7,5-8 a dálnice 130-150 tempomat mezi 8,5 -9. Máte podobnou zkušenost? Editováno: 3. Března, autor: Vasek666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pucezhodosha Vloženo 7. Března Sdílet Vloženo 7. Března Mám stejnou motorizaci, aktuálně 29tis km. Od začátku roku jedna cesta do Italie na hory a zpět. Párkrát dálnice v ČR jinak okreska a město. Za mě spokojenost s průměrem 6,7 l. Tankuji vždy jen tu lepší dražší naftu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_l Vloženo 11. Března Sdílet Vloženo 11. Března Já mám průměr 7, ale určitě nejezdím s lehkou nohou a vím, že by to kolem 6.5 určitě šlo. Dálnice při 130-150 rozhodně pod 8. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CITA Vloženo 12. Března Sdílet Vloženo 12. Března Já mám za 10 tis km 7,3 litrů a to je 80% Praha popojíždění a každé ráno v zimě 50 min nezávislé topení a teď jsem byl v Chorvatsku a cesta tam 1200km dálnice průměrná rychlost 112km za hodinu a po ČR, Rakousku cca 130-14O km za hodinu a po HR 150 km za hodinu a to samé zpět a průměrná spotřeba 7.0 litrů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astario Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Brno - Ostrava - lehká noha = 5.4/100km.. nezajeté auto.. jinak 50/50 okresky/město mám teď nějakých 6.7/100km? Za mě na tak velké a těžké auto pohoda.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.