Vasek666 Vloženo 2. Března Vloženo 2. Března (editace) Mam 8 měsíců starou verzi 142kw tdi. Najeto 36tis km. Spotřeba nafty se mně zdaleka nepřibližuje testům na internetu. S lehkou nohou město/okresky jezdím 7,5-8 a dálnice 130-150 tempomat mezi 8,5 -9. Máte podobnou zkušenost? Editováno: 3. Března, autor: Vasek666 Citovat
Pucezhodosha Vloženo 7. Března Vloženo 7. Března Mám stejnou motorizaci, aktuálně 29tis km. Od začátku roku jedna cesta do Italie na hory a zpět. Párkrát dálnice v ČR jinak okreska a město. Za mě spokojenost s průměrem 6,7 l. Tankuji vždy jen tu lepší dražší naftu... Citovat
marek_l Vloženo 11. Března Vloženo 11. Března Já mám průměr 7, ale určitě nejezdím s lehkou nohou a vím, že by to kolem 6.5 určitě šlo. Dálnice při 130-150 rozhodně pod 8. Citovat
CITA Vloženo 12. Března Vloženo 12. Března Já mám za 10 tis km 7,3 litrů a to je 80% Praha popojíždění a každé ráno v zimě 50 min nezávislé topení a teď jsem byl v Chorvatsku a cesta tam 1200km dálnice průměrná rychlost 112km za hodinu a po ČR, Rakousku cca 130-14O km za hodinu a po HR 150 km za hodinu a to samé zpět a průměrná spotřeba 7.0 litrů... Citovat
astario Vloženo 25. Dubna Vloženo 25. Dubna (editace) Brno - Ostrava - lehká noha = 5.4/100km.. nezajeté auto.. jinak 50/50 okresky/město mám teď nějakých 6.4/100km? Za mě na tak velké a těžké auto pohoda.. Editováno: 26. Dubna, autor: astario 1 Citovat
AndyMito Vloženo 1. Května Vloženo 1. Května Máte niekto porovnané spotrebu čo ukazuje palubný a reálnu podľa tankovania? Na mojom Karoqu mám totiž niekedy aj rozdiel 0,2-0,3 menej reálne. Citovat
AndyMito Vloženo 13. Června Vloženo 13. Června Kodiaq 142kw zatial bez diaľnic v zábehu. Za mna super spotreba. Realne podla prvého tankovania je to cca to iste co pise palubak. Uvidime co bude dalej Citovat
mobil-man Vloženo 14. Června Vloženo 14. Června Prvních 680 km mám spotřebu 5,9 při průměrné rychlosti 53 km/h. Tak třetina dálnice a spíše delší trasy. Shell V power diesel Citovat
AndyMito Vloženo 24. Června Vloženo 24. Června Palubný PC ukazuje o nejakych 0,1-0,2 menej ako je reálna spotreba podla tankovania. Avsak ako sa auto zebehava tak pri normálnej jazde plus diaľnica GPS 120km/h a priemernej rýchlosti 88km/h sa da ist so spotrebou aj na 5,6litra Citovat
KodiaqKE Vloženo 5. Července Vloženo 5. Července Za posledných 8 tis km priemerná rýchlosť 78km/h spotreba 6,6l/100. Palubný PC vs Tankovanie do 0,1 l rozdiel. Pneu v predu 2,5 vzadu 3,1 takže tesne pod max. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.