Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Egypt je v pohode, akorat mentalita mistnich je nekdy dost OTRAVNA, nic neni free, to si zapis za usi jako prvni...

A priprav se na mozne strevni potize, ale mistni prasky to jisti, evropsky tam sou na dve veci...

Jo a jestli mas mladou v blond, tak si ji mooc hlidej...

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo
Skvělá volba, byl jsem tam, mám nějaké foto kdyby byl zájem...

jo super..jestli by ti to nevadilo tak bych se mrknul..me je to tak celkem jedno ale mladou to zajima... :D

kdyztak neco prosim posli na mail: rcd.net@seznam.cz

dikec -_-

Vloženo
Egypt je v pohode, akorat mentalita mistnich je nekdy dost OTRAVNA, nic neni free, to si zapis za usi jako prvni...

A priprav se na mozne strevni potize, ale mistni prasky to jisti, evropsky tam sou na dve veci...

Jo a jestli mas mladou v blond, tak si ji mooc hlidej...

jj mlada je blond :D mam se bat???radsi ji pro jistotu necham doma lol

vlastne oni tam nemaji zadny bloncky co???asi jim to prijde vzacne... :t

Vloženo

Taky mám mladou blond a byloto docela drsný. Několikrát jsem myslel, že jim dám už do držky. Pořád něco pokřikujou, čumí jak dementi a strašně rádi si šáhnou. Nejčastější finta byla, že jdou jako okolo a náhodou o ní zavadí. Faktem ale je, že se to většinou stávalo na jihu, v Asuánu, protože tam je mnohem míň turistů... -_-

post-18-1169375366.jpg

Vloženo
a tady příklad, co s Egypťanama dělá nezahalená ženská a ještě k tomu blondýna...jak čučí

tak to je fakt mazec..jak se rika:jiny kraj,jiny mrav :D

jak to tak vidim tak nikam nepojedem a zustaneme doma...nebo si vezmu misto mlade nejakyho clena tady z fora a bude vystarano...po nas cumet nebudou :smich:lol

Vloženo
a tady příklad, co s Egypťanama dělá nezahalená ženská a ještě k tomu blondýna...jak čučí

tak na tu bych taky čučel :palec2:

ps: nejsem egypťan lol;)

jinak tohle co popisujete je nic proti tomu, co se děje v Asii <_<

Vloženo
No ale kdyz mi das jeji cislo, tak ti usetrim hrozne moc penez ;) Predstav si, ze uz za ni nebudes muset platit v restauraci, nebudes ji muset kupovat darecky a tak podobne :D:smich:

Nedám, už za ní utrácím 9 let, tak to teď nezahodím,,, :ph34r::smich:

Vloženo
9 let? No tak kdy do toho praštíte? Zveš nás na svatbu?  :t

Svatba asi ne, ale chci jí přivézt na nějakej sraz.. -_-

Taky bych to nedělal,znáš lidi,dneska je to samej Franta Rovina co by nikdy nešel kámošovi po holce :smich:

Vloženo
sakra tady si clovek zalozi tema aby dostal nejakou radu a objevi se nejaka bloncka na fotce a cele se to tady zvrhne :smich::smich:

Tady na foru je to skoro vždycky tak s těma ženskejma.. :smich::smich:

Zpátky k tématu: taky se chystám zase do Egypta, chtěl jsem nejdřív do Tunisu, ale v dubnu je tam ještě zima. Asi poletím zase do Hurghady a vybral jsem hotel Aqua Blue Resort. Nebyl jste tam někdo??

ještě odkaz: http://www.eximtours.cz/hotel/index.php?ho...8&termin=114862

Vloženo (editace)

Jo a jeste bych chtel upozornit, ze Egyptske hotely mohou v hlavni sezone bouzel nabirat o cca5% vice nez maji kapacitu a primo po pristani si cestovky (vsechny) rozdelovali pripadne klienty z obsazenych hotelu do jinych h. stejne kategorie, stalo se to asi trem parum a nebyly z toho moc naseny, ja jsem mel nastesti hotel, kterej jsem si vybral.

...ale bylo to v srpnu, ted to asi nehrozi :) ...kdyz jsme v 1,30 rano pristavali, tak bylo 32stupnu, ve dne kolem 45 a pri vejletu do Kahiry a Luxoru dokonce pres 55 a to fakt nekecam, vypil sem asi 1Ol. vody.... v hotelu v baru u bazenu jsme davali bezne deset tech jejich vodovejch piv a nakou tu vodku z dzusem a nebylo to vubec znat, tam se to all inclusive fakt vyplatilo :)

Editováno: , autor: JasteR

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...