Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Dobry den.

uvazuju o novem Kodiaqu s panoramatickou strechou. Mate s tim nejake zkusenosti? Dekuji

• 2 týdny později...

Hezký večer, nevím jaký typ zkušenosti hledáte, je to prostě panorama ala VW, měl jsem předtím úplně stejnou v Passatu. Za mě super v zimním období, krásně prosvětlí interiér, v létě zatahuji, jinak je vedro. A abych jezdil s otevřeným oknem, tak to vůbec, možná tak někde chvilku pro vyvětrání horka/smradu do 40km/h, potom už je to hukot. Ale chtěl jsem to a jsem rád, že to tam je. A přeci jen jeden poznatek z Kodiaqu 2 - téměř pokaždé, když chci posouvat clonu, tak se také dotknu dotykového tlačítka hned vedle té plochy na ovládání clony, které slouží k přivolání pomoci nebo servisu.. pokaždé se leknu, když se na infotaimentu najednou objeví, že se bude telefonovat 😉 To se fakt nepovedlo, nebo mám asi tlustý prsty...

• 3 týdny později...

Tak za mě nejlepší investice po head-up displeji.. střecha jde zatáhnout rolerou, já teda jezdím 90% bez rolety, 9% s otevřeným oknem a 1% se zatáhlou roletou.. a zkušenost mám teda jinou - do 70-80km úplná pohoda s tím větrolamem vepředu.. a děti to milujou a já se cítím aspoň trošku jako v kabriu🤣 do dalšího auta budu chtít prosklenou střechu zase..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.