Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím.
Mám nově Kamiq, virtuální kokpit 10" a infotainment 8". Telefon jsem připojil bezdrátově přes Smartlink. Všechno funguje. Jen mám problém při navigaci, že některé příkazy jsou hodně potichu. Dělá mi to jak u mapy.cz, tak u waze. Třeba půlku příkazu to řekne normální hlasitostí a druhou velmi potichu. Nevíte, čím to může být, případně jak to nastavit?
Díky.

Upraveno od Skyczech

Jestli si dobře vzpomínám, dělala to jedna verze Android Auto - při navigaci Google map se hlášení jakoby ztrácelo se v tichu. Podíval bych se na verzi AA, nebo Apple Car Play.

• Autor

AA mám v nejnovější verzi, tedy 14.0.651234-release.

Zkusit jiný mobil, jestli dělá totéž, event. propojení přes kabel. Nastavit jde nanejvýš hlasitost hlášení, nic jiného, myslím, možné není.

• Autor

Tak jsem to dnes zkusil s jiným mobilem (Xiaomi Mi11 Lite) a s tím to funguje bez problému. Takže chyba bude někde v mém Samsung S23. Nenapadá někoho, kde v mobilu by mohl být problém?

• Autor

Tak jsem zjistil, že pokud poslouchám hudbu přes YT music, tak navigační pokyny normálně fungují, ztlumí se hudba a zazní celý pokyn. Pokud mám puštěné rádio, tak se ani neztlumí a navigační pokyn zazní částečně normálně a částečně potichu. Vůbec nevím, čím by to mohlo být. Předpokládám, že stejně to bude fungovat u jakékoliv hudby z mobilu (spotify, vlc...)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.