DavidZr Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna (editace) Škoda Octavia III rv. 2017 2.0 TDI 110 kW Ahoj všem, měl bych otázku ohledně vlnění auta ze strany na stranu. Když jedu do mírného kopce, tak je to cítit úplně nejvíc. Jedná se o to, že když přidám plyn a na tachometru je cca 60-80 km/h tak auto začne házet ze strany na stranu v přední části vozu, do volantu nic nehází ani volant neklepe. Kola jsou vyvážené, pneu nové, uložení převodovky (silentblok) nový. Editováno: 18. Dubna, autor: DavidZr Špatný nadpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Vnitřní klouby na poloosách. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidZr Vloženo 18. Dubna Autor Sdílet Vloženo 18. Dubna @Tomas666 já si myslel že by to dělalo pořád i při rozjezdu, ale dělá to jen v záběru a když pustím plyn když jedu třeba 80, tak to hned přestane. Omlouvám se zda je to blbá otázka a myšlení, ale jsem úplný lajk a snažím se jen přijít na problém který mě opravdu trápí, kór když vozím dvě děti. Chci to vědět hlavně kvůli tomu na co se mám připravit 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo Pátek v 19:00 Sdílet Vloženo Pátek v 19:00 Nemůže to dělat špatná geometrie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidZr Vloženo Pátek v 19:27 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 19:27 @beuticek upřímně si nemyslím, protože auto nikam nezamáší a drží dobře stopu, jen se začne v přední části vozu třást ze strany na stranu. Při větší rychlosti to odezní hodně, ale nejvíce to je cítit při záběru a vyžších otáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo Pátek v 21:01 Sdílet Vloženo Pátek v 21:01 Ked len pri zabere, tak by to tie vnutorne klby mohli byt... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo Sobota v 05:17 Sdílet Vloženo Sobota v 05:17 (editace) Vychozené dráhy pro kuličky a když přidáš tak se snaží kulička vjet do dráhy a roztřepe to auto. Editováno: Sobota v 05:18, autor: Tomas666 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.