Přejít na obsah

Zdražení po 30.4.2025 ?

LubaCZ

Doporučené příspěvky

Dobrý den, dostal jsem stejnou informaci ohledně revitalizace nabídky, prý snad nějaké úpravy/zdražování balíčků doplňkové výbavy o samotném voze si teď nejsem jist. Mohu se zeptat kde jste info obdržel? Aby nás netahali za nos :) 

Editováno: , autor: Tommmm
doplnění otázky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to bude bohužel realita. Mám potvrzení ze západních Čech + Ostrava. Zástupci škody tvrdí, že neví čeho všeho se zdražení týká, ale je to zdražení pro celé portfolio vozů. Musíme se rozhoupat! Dobrý výběr přeju! 

Editováno: , autor: Tommmm
doplnění infa
Odkaz ke komentáři

Zdravím. Zjišťoval jsem už před týdnem a dospěl jsem k závěru, že nebudu čekat a objednal jsem nový Kodiaq 2.0 TSI 4x4 Exclusive selection🙂. Ono jde taky o to, že se postupně naplňují kvóty co jdou do výroby kvůli emisím. Tak se to dá čekat. Musí se podpořit prodej elektrovozů. A prodej spalováků s vyšší marží , omezenou, nebo příplatkovou výbavou to musí vykompenzovat. Rozhodovat bude ale zákazník., tak je to na každém z vás. Já už se jen těším až dorazí nové 🚗 

Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2025 na 21:45, harkonen napsal:

Zdravím. Zjišťoval jsem už před týdnem a dospěl jsem k závěru, že nebudu čekat a objednal jsem nový Kodiaq 2.0 TSI 4x4 Exclusive selection🙂. Ono jde taky o to, že se postupně naplňují kvóty co jdou do výroby kvůli emisím. Tak se to dá čekat. Musí se podpořit prodej elektrovozů. A prodej spalováků s vyšší marží , omezenou, nebo příplatkovou výbavou to musí vykompenzovat. Rozhodovat bude ale zákazník., tak je to na každém z vás. Já už se jen těším až dorazí nové 🚗 

A jaký máte termín dodání ?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...