LubaCZ Vloženo Pátek v 11:38 Sdílet Vloženo Pátek v 11:38 Ahoj, prodejce mně informoval o zdražení Kodiaqu po 30.4.2025 a garantuje cenu jen do konce dubna. Nemá někdo bližší informace? Prodejce neví čeho se bude týkat a/nebo nechce říct. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommmm Vloženo Pátek v 14:40 Sdílet Vloženo Pátek v 14:40 (editace) Dobrý den, dostal jsem stejnou informaci ohledně revitalizace nabídky, prý snad nějaké úpravy/zdražování balíčků doplňkové výbavy o samotném voze si teď nejsem jist. Mohu se zeptat kde jste info obdržel? Aby nás netahali za nos Editováno: Pátek v 14:43, autor: Tommmm doplnění otázky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LubaCZ Vloženo Pátek v 14:53 Autor Sdílet Vloženo Pátek v 14:53 Tukas Štěrboholy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommmm Vloženo Pátek v 15:12 Sdílet Vloženo Pátek v 15:12 (editace) Tak to bude bohužel realita. Mám potvrzení ze západních Čech + Ostrava. Zástupci škody tvrdí, že neví čeho všeho se zdražení týká, ale je to zdražení pro celé portfolio vozů. Musíme se rozhoupat! Dobrý výběr přeju! Editováno: Pátek v 15:18, autor: Tommmm doplnění infa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harkonen Vloženo Pátek v 19:45 Sdílet Vloženo Pátek v 19:45 Zdravím. Zjišťoval jsem už před týdnem a dospěl jsem k závěru, že nebudu čekat a objednal jsem nový Kodiaq 2.0 TSI 4x4 Exclusive selection🙂. Ono jde taky o to, že se postupně naplňují kvóty co jdou do výroby kvůli emisím. Tak se to dá čekat. Musí se podpořit prodej elektrovozů. A prodej spalováků s vyšší marží , omezenou, nebo příplatkovou výbavou to musí vykompenzovat. Rozhodovat bude ale zákazník., tak je to na každém z vás. Já už se jen těším až dorazí nové 🚗 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xx30 Vloženo Pátek v 20:50 Sdílet Vloženo Pátek v 20:50 Problém zdražování Škodovky je primárně ve VW, který stahuje výdělky že ŠA aby pokryl svoji ztrátu. Proto půjdou ceny nahoru. ŠA je tlačena do vyšších zisků, které opět poputují do VW.😢 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
astario Vloženo Sobota v 14:03 Sdílet Vloženo Sobota v 14:03 (editace) Tak Kodiaq a vlastně velá ŠA zdražuje 3-4x do roka.. poslední zdražení bylo 1.1.2025.. bohužel jsem nestihl o pár dnů a objednal až po zdražení (cca 20 000,-).. Editováno: Sobota v 14:04, autor: astario Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Resh01 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami V 25. 4. 2025 na 21:45, harkonen napsal: Zdravím. Zjišťoval jsem už před týdnem a dospěl jsem k závěru, že nebudu čekat a objednal jsem nový Kodiaq 2.0 TSI 4x4 Exclusive selection🙂. Ono jde taky o to, že se postupně naplňují kvóty co jdou do výroby kvůli emisím. Tak se to dá čekat. Musí se podpořit prodej elektrovozů. A prodej spalováků s vyšší marží , omezenou, nebo příplatkovou výbavou to musí vykompenzovat. Rozhodovat bude ale zákazník., tak je to na každém z vás. Já už se jen těším až dorazí nové 🚗 A jaký máte termín dodání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Zdražovat se budou pouze splalováky.U Elroqu a Enyaqu se ceny nemění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harkonen Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Dodání cca 4-5 měsíců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.