Přejít na obsah

Samovolné nafukování bederní opěrky

S.Lopik

Doporučené příspěvky

Ahoj,

chci se dotázat, jestli někdo nemá stejný problém, jako já, a zdali ho nevyřešil. Mám výbavu exclusive section a kožené sedačky s masážní funkcí. Bederní opěrka není u těchto sedaček řešena mechanicky, ale pneumaticky (nafukuje se). Bohužel si "nepamatuje" svou pozici - když přidu k autu, odemknu a sednu si, tak je opěrka nafouklá a musí se tlačítkem upustit do pozice, kterou jsem tam měl nastavenu když jsem z auta vystupoval. Dělá to jak u sedadla řidiče, tak u spolujezdce. Auto bylo v servisu na záruční opravu, kroutili hlavami, vyresetovali řídící jednotky sedaček, ale bohužel to nepomohlo.

Pokud se někdo s takovým chováním sedaček setkal a vyřešil to, tak prosím o zprávu - že bych v servise poradil, jakým směrem se při řešení problému vydat... 😊

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pochybuji, že někdo u takhle nového, komplikovaného auta bude něco takového řešit doma. Osobně jsem tohle ještě neřešil, tak těžko soudit, nicméně tipuji SW problém, jako většina problémů u těhlech aut. Auto v záruce, šup do servisu a reklamovat. Mají na to podporu TSC, tak oni mají v rámci záruky navrhnout způsob opravy.

A radit servisu bych nedělal. Některý to může kvitovat, ale většina bude "opravdu ráda". 

OT: to je jako jít k doktorovi a říkat mu, že tohle jsem si přečet na googlu, že mi je to a to, 😂. No, milý pane, takž když víte co vám je, tak se taky sám lečte...

Odkaz ke komentáři

Nemyslel jsem to tak, že by to někdo řešil doma. Řeším to se servisem v rámci záruky. Bavil jsem se s přejímacím technikem a říkal, že se s tím ještě nesetkali. Bohužel po provedené opravě v rámci záruky se problém neodstranil, tak mne zajímalo, jestli někdo neměl stejný problém a co ho případně způsobovalo.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...