Červen 11, 200718 r ode me mozna jeste dva jak jsem ti rikala MichalF nic?? Michal podle toho jak bude mít dovču, do kdy budeš vědět ty 2? zkusim mu zitra zavolat
Červen 29, 200718 r Autor Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi.
Červen 29, 200718 r Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Dám vědět večer.
Červenec 2, 200718 r ja beru taky kamarada,jak jsme se ted Petre bavili. Akorat se s nim domluvim,jestli by jsme nehodili radsi spani v aute
Červenec 2, 200718 r Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Dám vědět večer. Tak my 4 zatím Pá-So-Ne, ale pokud všichni pojedete So-Ne, tak se přizpůsobíme.
Červenec 3, 200718 r Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Dám vědět večer. Tak my 4 zatím Pá-So-Ne, ale pokud všichni pojedete So-Ne, tak se přizpůsobíme. Prizbusobim se...klidne Pa-So-Ne!!
Červenec 10, 200718 r Autor Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info. A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-)
Červenec 10, 200718 r Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info.A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-) rukama nohama to zvladneme
Červenec 10, 200718 r Autor Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info.A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-) rukama nohama to zvladneme No jistě . S výběrčíma vstupnýho pokec není nutnej a paní až uvidí českou bandu tak pochopí, že jsme to my
Červenec 10, 200718 r Rally se uz blizi!! Jsou nejake novinky? Jj, už jsem si psal dovču... Myslis vzal?
Červenec 10, 200718 r Autor tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally
Červenec 10, 200718 r Autor Koukal jsem ze mischicka umi anglicky, to staci... Tak to mu bude s paní co doufám nás ubytuje úplně k prdu
Červenec 10, 200718 r tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally Tohle bude takovy maly shakedown!!
Červenec 10, 200718 r Hlavne ze nas ubytuje, vic toho od ni snad potrebovat nebudem!! Upraveno Červenec 10, 200718 r od Doli
Červenec 11, 200718 r Autor Tak zatím žádný info protože jsme se tam včera nedovolali, ale kámoška to bude zkoušet a hned jak něco zjistí tak dá vědět a já pak sem taky
Červenec 12, 200718 r Koukal jsem ze mischicka umi anglicky, to staci... Tak to mu bude s paní co doufám nás ubytuje úplně k prdu Můžu i francouzsky a trochu i německy, ale to spíš pasivně :-)
Červenec 12, 200718 r tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally Tohle bude takovy maly shakedown!! Neboj, počkáme někde u McDonalda
Červenec 12, 200718 r Rally se uz blizi!! Jsou nejake novinky? Jj, už jsem si psal dovču... Myslis vzal? Ne. Myslím psal, musím si písemně zažádat
Červenec 16, 200718 r Autor Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme. Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř
Červenec 16, 200718 r Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme. Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř Hm, to nevypadá dobře
Červenec 16, 200718 r Autor Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme. Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř Hm, to nevypadá dobře Bohužel ne, ale snad to nebude tak hrizný. Sháníme co jde, snad něco bude. Přiznám se, že po zkušenostech z minulých let kdy ubytování nebyl problém tak mě nenapadlo shánět to půl roku dopředu
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.