Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

ode me mozna jeste dva jak jsem ti rikal

a MichalF nic??

Michal podle toho jak bude mít dovču, do kdy budeš vědět ty 2?

zkusim mu zitra zavolat

• 3 týdny později...
  • Autor

Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi.

Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi.

Dám vědět večer.

ja beru taky kamarada,jak jsme se ted Petre bavili. Akorat se s nim domluvim,jestli by jsme nehodili radsi spani v aute

Dám vědět večer.

Tak my 4 zatím Pá-So-Ne, ale pokud všichni pojedete So-Ne, tak se přizpůsobíme.

Dám vědět večer.

Tak my 4 zatím Pá-So-Ne, ale pokud všichni pojedete So-Ne, tak se přizpůsobíme.

Prizbusobim se...klidne Pa-So-Ne!! :)

Rally se uz blizi!! :p Jsou nejake novinky?

Jj, už jsem si psal dovču...

• Autor

Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info.

A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-)

Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info.

rukama nohama to zvladneme ;)

• Autor

rukama nohama to zvladneme ;)

No jistě ;) . S výběrčíma vstupnýho pokec není nutnej a paní až uvidí českou bandu tak pochopí, že jsme to my lol

Myslis vzal? :p

Koukal jsem ze mischicka umi anglicky, to staci... :p

• Autor

tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný ;)

Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally lollollollollol

• Autor

Tak to mu bude s paní co doufám nás ubytuje úplně k prdu :p

Tohle bude takovy maly shakedown!! :p

Hlavne ze nas ubytuje, vic toho od ni snad potrebovat nebudem!! lol

Upraveno od Doli

• Autor

Tak zatím žádný info protože jsme se tam včera nedovolali, ale kámoška to bude zkoušet a hned jak něco zjistí tak dá vědět a já pak sem taky ;)

Tak to mu bude s paní co doufám nás ubytuje úplně k prdu :p

Můžu i francouzsky a trochu i německy, ale to spíš pasivně :-)

Tohle bude takovy maly shakedown!! :p

:p Neboj, počkáme někde u McDonalda :p

Myslis vzal? :p

Ne. Myslím psal, musím si písemně zažádat :p

Ne. Myslím psal, musím si písemně zažádat :p

Tak to je jina!! -_-

• Autor

Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme.

Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř :kuk:

Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme.

Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř :kuk:

Hm, to nevypadá dobře :help:

• Autor

Hm, to nevypadá dobře :help:

Bohužel ne, ale snad to nebude tak hrizný. Sháníme co jde, snad něco bude. Přiznám se, že po zkušenostech z minulých let kdy ubytování nebyl problém tak mě nenapadlo shánět to půl roku dopředu :(:(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.