baurak Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 ode me mozna jeste dva jak jsem ti rikala MichalF nic?? Michal podle toho jak bude mít dovču, do kdy budeš vědět ty 2? zkusim mu zitra zavolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Dám vědět večer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 ja beru taky kamarada,jak jsme se ted Petre bavili. Akorat se s nim domluvim,jestli by jsme nehodili radsi spani v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Dám vědět večer. Tak my 4 zatím Pá-So-Ne, ale pokud všichni pojedete So-Ne, tak se přizpůsobíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Takže maličká změna - původní představa byla jet pátek - sobota. Jenže Němci předělali harmonogram a bylo by zajímavější jet sobota - neděle. Případně i pátek - sobota - neděle, ale pak je nutné počítat cca 35 EUR navíc. Takže jak to komu vyhovuje a nevyhovuje kvůli noclehům. Díky za odpovědi. Dám vědět večer. Tak my 4 zatím Pá-So-Ne, ale pokud všichni pojedete So-Ne, tak se přizpůsobíme. Prizbusobim se...klidne Pa-So-Ne!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Rally se uz blizi!! Jsou nejake novinky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Rally se uz blizi!! Jsou nejake novinky? Jj, už jsem si psal dovču... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info. A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info.A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-) rukama nohama to zvladneme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Takže protože nikdo není proti pá-so-ne tak dnes večer mám sraz s kamarádkou co nám domluví ubytování /aspoň doufám/. Takže zítra hodím info.A taky doufám, že někdo umíte německy abysme se tam domluvili :-) rukama nohama to zvladneme No jistě . S výběrčíma vstupnýho pokec není nutnej a paní až uvidí českou bandu tak pochopí, že jsme to my Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Rally se uz blizi!! Jsou nejake novinky? Jj, už jsem si psal dovču... Myslis vzal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Koukal jsem ze mischicka umi anglicky, to staci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 10. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 Koukal jsem ze mischicka umi anglicky, to staci... Tak to mu bude s paní co doufám nás ubytuje úplně k prdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally Tohle bude takovy maly shakedown!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 (editace) Hlavne ze nas ubytuje, vic toho od ni snad potrebovat nebudem!! Editováno: 10. Červenec 2007, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 11. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Tak zatím žádný info protože jsme se tam včera nedovolali, ale kámoška to bude zkoušet a hned jak něco zjistí tak dá vědět a já pak sem taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Koukal jsem ze mischicka umi anglicky, to staci... Tak to mu bude s paní co doufám nás ubytuje úplně k prdu Můžu i francouzsky a trochu i německy, ale to spíš pasivně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 tak jsem to teď spočítal a bude nás k 20ti kouskům takže slušný Jen upozornění pro pány s RS - pojedeme NA rally ne rally Tohle bude takovy maly shakedown!! Neboj, počkáme někde u McDonalda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Rally se uz blizi!! Jsou nejake novinky? Jj, už jsem si psal dovču... Myslis vzal? Ne. Myslím psal, musím si písemně zažádat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ne. Myslím psal, musím si písemně zažádat Tak to je jina!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme. Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme. Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř Hm, to nevypadá dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 16. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Takže problém - v osmi penzionech nám řekli, že mají už 3-4 měsíce zamluveno a plno. Přiznám se, že mě to překvapilo protože jsme tam ubytování vždycky sehnali. Ještě budu hledat a uvidíme. Nebo je varianta risknout shánět ubytování na místě s tím, že budem rozstrkaný, což by myslím nevadilo a pro jistotu vzít stany když by bylo nejhůř Hm, to nevypadá dobře Bohužel ne, ale snad to nebude tak hrizný. Sháníme co jde, snad něco bude. Přiznám se, že po zkušenostech z minulých let kdy ubytování nebyl problém tak mě nenapadlo shánět to půl roku dopředu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.