wrc Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Cau panove,jestli chcete jet na rally deutchland tak vam rad poskytnu nejake informace,uz sem tam parkrat byl...jinak pension neni treba,je lepsi bydlet v kempu cca za 10EUR/auto primo u rychlostky,vetsinou jsou tam soc.zarizeni + bufet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Cau panove,jestli chcete jet na rally deutchland tak vam rad poskytnu nejake informace,uz sem tam parkrat byl...jinak pension neni treba,je lepsi bydlet v kempu cca za 10EUR/auto primo u rychlostky,vetsinou jsou tam soc.zarizeni + bufet... Já už tam taky párkrát byl. Paradox je, že penzion takřka v centru rally výjde o jen o malinko dráž než kemp a má člověk přeci jen větší pohodlí a snídani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Únor 2007 Sdílet Vloženo 14. Únor 2007 Paradox je, že penzion takřka v centru rally výjde o jen o malinko dráž než kemp a má člověk přeci jen větší pohodlí a snídani Já se s bráchou taky přidávám, teda pokud vezmete i Fabie, a chci penzion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 15. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 Paradox je, že penzion takřka v centru rally výjde o jen o malinko dráž než kemp a má člověk přeci jen větší pohodlí a snídani Já se s bráchou taky přidávám, teda pokud vezmete i Fabie, a chci penzion No jistě, není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 No jistě, není problém Díq už mám poznačeno v diáři a dovolenou jsem si naplánoval už kdysi dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Účastníci zájezdu předběžně: Baurák Kokeš Vittorio MichalF Spidi Grygy Carlos Kocht Saty Mischicka To by bába v penzionu mohla dát i slevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 (editace) Účastníci zájezdu předběžně:Baurák Kokeš Vittorio MichalF Spidi Grygy Carlos Kocht Saty Mischicka To by bába v penzionu mohla dát i slevu U mischicky si hoď krát dva, bere i bratra A když teď čtu "Účastníci zájezdu", bude i prsatá průvodkyně ? Editováno: 21. Únor 2007, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A když teď čtu "Účastníci zájezdu", bude i prsatá průvodkyně ? Joo, co si kdo vezme sebou to bude mít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A když teď čtu "Účastníci zájezdu", bude i prsatá průvodkyně ? Joo, co si kdo vezme sebou to bude mít No s průvodkyní se klidně ubytuju na jedný posteli, ale s bráchou ne, takže pokud řešíš to ubytování tak proto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A když teď čtu "Účastníci zájezdu", bude i prsatá průvodkyně ? Joo, co si kdo vezme sebou to bude mít No s průvodkyní se klidně ubytuju na jedný posteli, ale s bráchou ne, takže pokud řešíš to ubytování tak proto Jěště ne, zatím je čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tady je treba to ozivit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Březen 2007 Sdílet Vloženo 22. Březen 2007 tady je treba to ozivit Taky si to vždycky říkám, když sem koukám, ale nechtěl jsem sem psát úplně z cesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak jelikoz se to pomalu blizi tak by bylo potreba aby se tak behem 14 dni dala dohromady sestava lidi ktera chce skutecne vyrazit...tak vas prosim kdo ma opravdu zajem tak aby zavazne napsal ze chce at muzeme zacit nejakym zpusobem zajistovat ubytovani..diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 tak jelikoz se to pomalu blizi tak by bylo potreba aby se tak behem 14 dni dala dohromady sestava lidi ktera chce skutecne vyrazit...tak vas prosim kdo ma opravdu zajem tak aby zavazne napsal ze chce at muzeme zacit nejakym zpusobem zajistovat ubytovani..diky Už jsem si říkal, že to je potřeba nějak začít řešit. Já s brudrem se hlásím vážně, během dneška napíšu jestli jen my dva, nebo my čtyři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 10. Květen 2007 Sdílet Vloženo 10. Květen 2007 Už jsem si říkal, že to je potřeba nějak začít řešit.Já s brudrem se hlásím vážně, během dneška napíšu jestli jen my dva, nebo my čtyři. ok dame to nejak dohromady at se to trochu hne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak co kluci to uz nikdo nema zajem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ja bohuzel ac sem mel na zacatku zajem tak to asi nezvladam. Nejsou $$$. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 Ja bohuzel ac sem mel na zacatku zajem tak to asi nezvladam. Nejsou $$$. člověče, když más pojede víc v autě tak to bude cenově úplně v pohodě, neblázni. Řekni "ségře" ať ti půjčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak co kluci to uz nikdo nema zajem?? Hele, ještě si připiš Luďu na seznam, to je ten bruder co jsem psal:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 21. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 (editace) takže zatím: Petr81 + Petra /pokud se nebude chtít radši učit/ Baurák Mischicka + Jana Luďa + Pavla zbytku rozeslány SZ Editováno: 23. Květen 2007, autor: Petr81 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 Já bych se chtěl zeptat na podrobnosti, každopádně se tam chci letos podívat, napřed jsem myslel s eWRC, ale je mi to v podstatě jedno, ještě nikdy jsem tam nebyl, tak si to nedokážu zcela představit. Já bych měl jedno auto obsazený čtyřmi lidmi a nechci bydlet někde ve stanu a podobně, spíš trochu lepší ubytování, například nějaká chata nebo tak, nevím, jaký jsou možnosti a hlavně jak moc se to liší finančně. Cesty a vlastního průběhu se nebojím, ale největší strach mám právě z toho ubytování, kde co domluvit a aby vůbec něco bylo . Kdyby byl někdo tak laskavý a zkusil mi trochu přiblížit to ubytování, byl bych mu vděčný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Květen 2007 Sdílet Vloženo 22. Květen 2007 takže zatím:Petr81 + Petra /pokud se nebude chtít radši učit/ Baurák Mischicka Luďa zbytku rozeslány SZ Dovolil bych si dopřesnit: mischicka+Jana (pokud si nenajde lepší zábavu:-) Luďa+Pavla (pokud si nenajde lepší zábavu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 Dovolil bych si dopřesnit: mischicka+Jana (pokud si nenajde lepší zábavu:-) Luďa+Pavla (pokud si nenajde lepší zábavu:-) výborně, že bysme vzali gril když už jedou kuchařky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Květen 2007 Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 výborně, že bysme vzali gril když už jedou kuchařky Myslíš Petru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 23. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2007 výborně, že bysme vzali gril když už jedou kuchařky Myslíš Petru ? No jistě. A Janu a Pavlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.