Hensel Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 no nám se stalo něco podobného letos v Maďarsku to je holt osud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Bohužel ne, ale snad to nebude tak hrizný. Sháníme co jde, snad něco bude. Přiznám se, že po zkušenostech z minulých let kdy ubytování nebyl problém tak mě nenapadlo shánět to půl roku dopředu Jj, kdo to mohl tušit. Hele, v DDR se nedá spát jen tak v autě nebo u lesa, co? Musíme nějaký camp nebo něco takového pokud neklapne penzion? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Bohužel ne, ale snad to nebude tak hrizný. Sháníme co jde, snad něco bude. Přiznám se, že po zkušenostech z minulých let kdy ubytování nebyl problém tak mě nenapadlo shánět to půl roku dopředu Jj, kdo to mohl tušit. Hele, v DDR se nedá spát jen tak v autě nebo u lesa, co? Musíme nějaký camp nebo něco takového pokud neklapne penzion? Kempy tam jsou jako poslední možnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Kempy tam jsou jako poslední možnost Ja, bych klidne dve mista ozelel, nikdo se mnou moc nechce jet, tak to vypada ze pojedu jenom s pritelkyni!! Jinak tady je malej bonus! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Tak jak to vypadá s bydlením? Pokud je to na stan, tak do toho asi nejdem, penzion ano, ale stan nejspíš ne e... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Omlouvám se za mlčení, byl jsem mimo. Kámoška obvolala ještě několik penzionu v oblasti a v současný době bohužel nic volnýho nesehnala. Ale v několika jí řekli, že přímo v době konání něco volnýho bude protože vždycky někdo rezervaci zruší a nebo nedorazí. My jsem jezdili dřív vždycky bez jakýhokoliv zamlouvání a pro 4, 5 lidí nebyl problém vždycky sehnat. Takže jak kdo budete chtít, zamluvenýho nebude bohužel nic, ale myslím, že by byla hodně velká smůla aby se nic nesehnalo. Ale tahle eventualita tu je takže záleží na každým. Jinak dle přdběžně přihlášených účast 24 vozů kategorie WRC takže bude na co koukat. Pokud by někoho odradilo, že není jistý ubytování tak můžem podobnou akci udělat i příští rok a po letošních zkušenostech akorát budem shánět ubytování ve velkém předstihu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Omlouvám se za mlčení, byl jsem mimo.Kámoška obvolala ještě několik penzionu v oblasti a v současný době bohužel nic volnýho nesehnala. Ale v několika jí řekli, že přímo v době konání něco volnýho bude protože vždycky někdo rezervaci zruší a nebo nedorazí. My jsem jezdili dřív vždycky bez jakýhokoliv zamlouvání a pro 4, 5 lidí nebyl problém vždycky sehnat. Takže jak kdo budete chtít, zamluvenýho nebude bohužel nic, ale myslím, že by byla hodně velká smůla aby se nic nesehnalo. Ale tahle eventualita tu je takže záleží na každým. Jinak dle přdběžně přihlášených účast 24 vozů kategorie WRC takže bude na co koukat. Pokud by někoho odradilo, že není jistý ubytování tak můžem podobnou akci udělat i příští rok a po letošních zkušenostech akorát budem shánět ubytování ve velkém předstihu. Já bych hrozně rád jel, ale bojím se toho, že tam nic neseženem, nebo za šílené peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Omlouvám se za mlčení, byl jsem mimo.Kámoška obvolala ještě několik penzionu v oblasti a v současný době bohužel nic volnýho nesehnala. Ale v několika jí řekli, že přímo v době konání něco volnýho bude protože vždycky někdo rezervaci zruší a nebo nedorazí. My jsem jezdili dřív vždycky bez jakýhokoliv zamlouvání a pro 4, 5 lidí nebyl problém vždycky sehnat. Takže jak kdo budete chtít, zamluvenýho nebude bohužel nic, ale myslím, že by byla hodně velká smůla aby se nic nesehnalo. Ale tahle eventualita tu je takže záleží na každým. Jinak dle přdběžně přihlášených účast 24 vozů kategorie WRC takže bude na co koukat. Pokud by někoho odradilo, že není jistý ubytování tak můžem podobnou akci udělat i příští rok a po letošních zkušenostech akorát budem shánět ubytování ve velkém předstihu. Já bych hrozně rád jel, ale bojím se toho, že tam nic neseženem, nebo za šílené peníze... šílenejch peněz bych se nebál.Ty penziony stojej plus/mínus stejně. Tomu, že by se nic nesehnalo nevěřím, ale stát se může . Na druhou stranu víš jak je to s netem - půlka malých penzionů svoje stránky nemá a ta lokalita je hodně velká. Že by se nic nesehnalo by musela být fakt smůla, ale nemůžu slibovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 šílenejch peněz bych se nebál.Ty penziony stojej plus/mínus stejně. Tomu, že by se nic nesehnalo nevěřím, ale stát se může . Na druhou stranu víš jak je to s netem - půlka malých penzionů svoje stránky nemá a ta lokalita je hodně velká. Že by se nic nesehnalo by musela být fakt smůla, ale nemůžu slibovat Jasný, žádný sliby po Tobě ani nechci, nemůžeš je dát. Napadlo mě jen jestli am nefunguje "rally příplatek" jako by to bylo u nás...kolik jsi vůbec psal, že je to tak za noc pro jednoho? A kde to přesně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jasný, žádný sliby po Tobě ani nechci, nemůžeš je dát. Napadlo mě jen jestli am nefunguje "rally příplatek" jako by to bylo u nás...kolik jsi vůbec psal, že je to tak za noc pro jednoho? A kde to přesně je? Ještě loni jsme platili 20 Eur na člověka a noc se snídaní. Rally příplatek snad není. Je to v okolí v Trieru, od Trieru jakoby zpátky k nám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 ještě loni jsme platili 20 Eur na člověka a noc se snídaní. Rally příplatek snad není. Je to v okolí v Trieru, od Trieru jakoby zpátky k nám. Díky, asi to průbnem a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 ještě loni jsme platili 20 Eur na člověka a noc se snídaní. Rally příplatek snad není. Je to v okolí v Trieru, od Trieru jakoby zpátky k nám. Díky, asi to průbnem a uvidíme Hele hold se rozprchnem po vesnicích a budem shánět a ráno se zase někde srazíme a bude. Myslím, že to klapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 Hele hold se rozprchnem po vesnicích a budem shánět a ráno se zase někde srazíme a bude. Myslím, že to klapne To zní jako plán, dobrý plán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 Oficiální stránky Rallye Deutschland 2007 Ceny vstupného začínají na 55€ za bronzový pas a končí na 79€ za zlatý, ale ty už jsou vyprodány. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 2. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Oficiální stránky Rallye Deutschland 2007Ceny vstupného začínají na 55€ za bronzový pas a končí na 79€ za zlatý, ale ty už jsou vyprodány. Jj, k tomu je program, čepice v německých barvách a podobný kraviny. Mají ještě denní vstupenky bez ničeho a loni staly 15 Eur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2007 Oficiální stránky Rallye Deutschland 2007Ceny vstupného začínají na 55€ za bronzový pas a končí na 79€ za zlatý, ale ty už jsou vyprodány. Jj, k tomu je program, čepice v německých barvách a podobný kraviny. Mají ještě denní vstupenky bez ničeho a loni staly 15 Eur Hele Petře, kdy je tam dobrý vyfrčet? Doli dnes říkal že nejslepší ve středu večer a ve čtvrtek ráno už tam být... A Ty tam teda jedeš? My nezkušení, rallye Deustchland panici bysme uvítali doprovod, jinak to asi bude vzhledem k nulovým zkušenostem o ničem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 3. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2007 Hele Petře, kdy je tam dobrý vyfrčet? Doli dnes říkal že nejslepší ve středu večer a ve čtvrtek ráno už tam být... A Ty tam teda jedeš? My nezkušení, rallye Deustchland panici bysme uvítali doprovod, jinak to asi bude vzhledem k nulovým zkušenostem o ničem... My jsme vždycky jezdili čtvrtek večer a v pátek ráno tam byly a jeli rovnou čučet na auta. Ve čtvrtek je jenom shakedown a jinak nic a je to noc navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Takže dobrá zpráva - máme zajištěný ubytování ve dvou penzionech. Sice asi 35km od sebe, ale to se nedá nic dělat . Jinak cena cca 22Eur na noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Takže dobrá zpráva - máme zajištěný ubytování ve dvou penzionech. Sice asi 35km od sebe, ale to se nedá nic dělat . Jinak cena cca 22Eur na noc Pro kolik lidiček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Takže dobrá zpráva - máme zajištěný ubytování ve dvou penzionech. Sice asi 35km od sebe, ale to se nedá nic dělat . Jinak cena cca 22Eur na noc Pro kolik lidiček? Pro všechny - jede nás z Čech 13 kousků. Já mám domluvených 10 míst, kámoš si sehnal ještě ty zbylý 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Stve me,ze nakonec nepojedu . Tim vic jeste ted po tom videu s tim Suckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Stve me,ze nakonec nepojedu . Tim vic jeste ted po tom videu s tim Suckem Tak příští rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.