Září 14Zář 14 Autor Tak po roce čekání jsem se konečně dočkal. Nakonec se nevyplnila poslední informace, že to bude až konec roku. Jako je to divný, protože snad nikdo tady nečekal tak dlouho jako já a přestože objednali třeba letos, tak už se dávno dočkali.
Úterý v 19:465 dny Tak jsem se 30.9.2025 postavil do fronty na Kodiaq, Sportline, šedá grafit, PHEV kola Rila 20". Chtěl jsem původně červenou, ta mi neprošla a také jsem chvíli uvažoval o modré. A když jsem šel objednávat, tak venku stál jeden čerstvě dodaný v šedé, a nevypadá to vůbec špatně. Momentálně jezdím v Superbu Sportline Dragon Skin, který docela budí pozornost, tak po čtyřech letech zase rád zmizím v davu.Bližší termín zatím neznám, auto již bylo zadáno do systému, v pondělí jedu na servis tak se snad dozvím podrobnější info. Upraveno před 37 minuty37 min od Mira96
před 3 hodiny3 hod Dne 29. 7. 2025 v 5:14, MELLO řekl:Zdarec, po FRS a FII a odskoku ke koncernové ségře Seat Ateca objednáno dnes, vyrobeno by mělo být 41/42 kt. 1.5 TSi m-HEV Exclusiv Selection šedá graphite Chtěl sem zlatou bronx, ale neprošlo přes manželku. Tak sem se nakonec nedočkal, furt nějaké průtahy, tak sem se naštval a vzal skladovku 2.0 TDi 142kW 4x4 šedá s tažným a nezávislým topením. Takže zdravím jako nový a zatím relativně spokojený majitel. Najeto zatím 2000km. Podvozek nepřekvapivě na nerovnostech bouchá (mám 19"kola a je to na můj vkus tak akorát na hraně komfortu, vůbec si neumím představit to auto na 20" kolech), pociťuju vibrace v rychlostech okolo 120-140, uvnitř každou chvíli něco povrzává a chrastí, na to, že je to funglovka, zvuk solidně traktorový (měl sem 13 let jen benzíny), a hlavně ty kurvy tomu dávají jen základní jednotóvý klakson. To bude první, co musím nechat "opravit".
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.