hardhouse.trip Vloženo 27. Května Vloženo 27. Května Ahoj. Čím čistíte virtual cockpit, aby se to nepoškrábalo? Mám vyhlídnuto tohle: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-displeje-2-v-1/p/000096311T?utm_source=chatgpt.com Ale tam píšou, že je to jen na diaplay infotainmentu. Přitom materiál je si myslím stejnej... Citovat
lenovoman Vloženo 27. Května Vloženo 27. Května (editace) Ahoj, stačí použiť antistatickú utierku a sprej na čistenie lcd. niečo ako je na foto používam aj ja a v pohode, metličkou dáš dole prach, nastriekaš sprejom prípravok a zotrieš do sucha a je to vyčistené. sada stojí okolo 5€ ps: prípadne vlhčené obrúsky sú tiež ok, a po obrúsku do sucha antistatická utierka a je to. Editováno: 27. Května, autor: lenovoman 1 Citovat
lenovoman Vloženo 27. Května Vloženo 27. Května ja to kupujem u nás v obchode kde majú pc veci, fotku som len na ukážku dal,, ale klasicky to mávajú v elektro obchodoch aj. Treba kuknúť na webe alebo niekde v elektre u vás, a kúpiť kde je aj metlička, tá je dobrá na prach ktorý môže poškriabať plast, preto sa ako prvé metličkou dá dole prach aby sa plast nepoškiabal a až následne sa aplikuje sprej. Citovat
lenovoman Vloženo 27. Května Vloženo 27. Května našiel som v cz odkaz tu: https://cistici-prostredky-spotrebice.heureka.cz/esperanza-es112-cistici-sada-na-lcd-tft-cistici-gel-hadrik-antistaticky-kartac-200-ml-arcespczy0001/#prehled/ 1 Citovat
hardhouse.trip Vloženo 11. Června Autor Vloženo 11. Června @lenovomantak jsem to koupil a z toho štětce lítají vlákna jak prase 😆 To pak z toho virtuálu ještě ty vlákna vyfoukáváte pusou, jak já, ne? 😁 Citovat
marskama Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Taky jsem koupil a potvrzuju 🫢 - asi budu používat štěteček, který mám na čištění interiéru + vysavač přes tkaninu 🤷♂️. Citovat
Pheorinos Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Já používám už několik let na prach a čištění všeho v interiéru štětec na pudr a líčení pro ženy z DM. Asi za 150kč a kolik parády to v autě udělá a chlup žádný 😁 1 Citovat
hardhouse.trip Vloženo 11. Června Autor Vloženo 11. Června (editace) @marskamamáš na to nějakej spešl nástavec na ten vysavač? Nebo prostě jen obalíš koncovku mikrovláknovou utěrkou? Editováno: 11. Června, autor: hardhouse.trip Citovat
marskama Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Přesně, jak říkáš: obyčejná hubice, mikrovláknová utěrka, minimální tah vysavače, držet a vysávat.😉 1 Citovat
lenovoman Vloženo 12. Června Vloženo 12. Června před 19 hodinami, hardhouse.trip napsal: @lenovomantak jsem to koupil a z toho štětce lítají vlákna jak prase 😆 To pak z toho virtuálu ještě ty vlákna vyfoukáváte pusou, jak já, ne? 😁 ak mi ostane niečo ako tie vlákna tak použijem vzduchový sprej a vyfúkam to a je to ok. Následne po čistení auta ako palubovky, dverí a podobne zoberiem vysávač a všetko povysávam dôkladne , nádstavce mám k vysávaču ako kefu a predĺžený používam pomedzi dverami aby som sa vedel dostať všade. Niečo s tej kefky môže odpadnúť samozrejme ale netreba moc tlačiť na to, alebo si dokúpte nejaký štetec z mikrovlákien a použite ten pokiaľ Vám moc vypadávajú vlákna s toho v tej sade. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.