Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Ahoj, 

stačí použiť antistatickú utierku a sprej na čistenie lcd.

niečo ako je na foto používam aj ja a v pohode, metličkou dáš dole prach, nastriekaš sprejom prípravok a zotrieš do sucha a je to vyčistené.

sada stojí okolo 5€

ps:  prípadne vlhčené obrúsky sú tiež ok, a po obrúsku do sucha antistatická utierka a je to.

cistenie sada.png

Editováno: , autor: lenovoman
Vloženo

ja to kupujem u nás v obchode kde majú pc veci,  fotku som len na ukážku dal,, ale klasicky to mávajú v elektro obchodoch aj.

Treba kuknúť na webe alebo niekde v elektre u vás, a kúpiť kde je aj metlička, tá je dobrá na prach ktorý môže poškriabať plast,

preto sa ako prvé metličkou dá dole prach aby sa plast nepoškiabal a  až následne sa aplikuje sprej.

• o 3 týdny později...
Vloženo

Já používám už několik let na prach a čištění všeho v interiéru štětec na pudr a líčení pro ženy z DM. Asi za 150kč a kolik parády to v autě udělá a chlup žádný 😁

Vloženo
před 19 hodinami, hardhouse.trip napsal:

@lenovomantak jsem to koupil a z toho štětce lítají vlákna jak prase 😆 

To pak z toho virtuálu ještě ty vlákna vyfoukáváte pusou, jak já, ne? 😁

ak mi ostane niečo ako tie vlákna tak použijem vzduchový sprej a vyfúkam to a je to ok.

Následne po čistení auta ako palubovky, dverí a podobne zoberiem vysávač a všetko povysávam dôkladne , nádstavce mám k vysávaču ako kefu a predĺžený používam pomedzi dverami aby som sa vedel dostať všade.

Niečo s tej kefky môže odpadnúť samozrejme ale netreba moc tlačiť na to, alebo si dokúpte nejaký štetec z mikrovlákien a použite ten pokiaľ Vám moc vypadávajú vlákna s toho v tej sade.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...