Publikováno Květen 27Kvě 27 Ahoj. Čím čistíte virtual cockpit, aby se to nepoškrábalo? Mám vyhlídnuto tohle: https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/cistic-displeje-2-v-1/p/000096311T?utm_source=chatgpt.com Ale tam píšou, že je to jen na diaplay infotainmentu. Přitom materiál je si myslím stejnej...
Květen 27Kvě 27 Ahoj, stačí použiť antistatickú utierku a sprej na čistenie lcd. niečo ako je na foto používam aj ja a v pohode, metličkou dáš dole prach, nastriekaš sprejom prípravok a zotrieš do sucha a je to vyčistené. sada stojí okolo 5€ ps: prípadne vlhčené obrúsky sú tiež ok, a po obrúsku do sucha antistatická utierka a je to. Upraveno Květen 27Kvě 27 od lenovoman
Květen 27Kvě 27 ja to kupujem u nás v obchode kde majú pc veci, fotku som len na ukážku dal,, ale klasicky to mávajú v elektro obchodoch aj. Treba kuknúť na webe alebo niekde v elektre u vás, a kúpiť kde je aj metlička, tá je dobrá na prach ktorý môže poškriabať plast, preto sa ako prvé metličkou dá dole prach aby sa plast nepoškiabal a až následne sa aplikuje sprej.
Květen 27Kvě 27 našiel som v cz odkaz tu: https://cistici-prostredky-spotrebice.heureka.cz/esperanza-es112-cistici-sada-na-lcd-tft-cistici-gel-hadrik-antistaticky-kartac-200-ml-arcespczy0001/#prehled/
Červen 11Čer 11 Autor @lenovomantak jsem to koupil a z toho štětce lítají vlákna jak prase 😆 To pak z toho virtuálu ještě ty vlákna vyfoukáváte pusou, jak já, ne? 😁
Červen 11Čer 11 Taky jsem koupil a potvrzuju 🫢 - asi budu používat štěteček, který mám na čištění interiéru + vysavač přes tkaninu 🤷♂️.
Červen 11Čer 11 Já používám už několik let na prach a čištění všeho v interiéru štětec na pudr a líčení pro ženy z DM. Asi za 150kč a kolik parády to v autě udělá a chlup žádný 😁
Červen 11Čer 11 Autor @marskamamáš na to nějakej spešl nástavec na ten vysavač? Nebo prostě jen obalíš koncovku mikrovláknovou utěrkou? Upraveno Červen 11Čer 11 od hardhouse.trip
Červen 11Čer 11 Přesně, jak říkáš: obyčejná hubice, mikrovláknová utěrka, minimální tah vysavače, držet a vysávat.😉
Červen 12Čer 12 před 19 hodinami, hardhouse.trip napsal: @lenovomantak jsem to koupil a z toho štětce lítají vlákna jak prase 😆 To pak z toho virtuálu ještě ty vlákna vyfoukáváte pusou, jak já, ne? 😁 ak mi ostane niečo ako tie vlákna tak použijem vzduchový sprej a vyfúkam to a je to ok. Následne po čistení auta ako palubovky, dverí a podobne zoberiem vysávač a všetko povysávam dôkladne , nádstavce mám k vysávaču ako kefu a predĺžený používam pomedzi dverami aby som sa vedel dostať všade. Niečo s tej kefky môže odpadnúť samozrejme ale netreba moc tlačiť na to, alebo si dokúpte nejaký štetec z mikrovlákien a použite ten pokiaľ Vám moc vypadávajú vlákna s toho v tej sade.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.