TomasB Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 www.drobeq.hovis.cz/video/Pcr%20long.avi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Jojo masakr !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Možná jsou to ty dva čů*áci,co dneska chytili mýho tátu,jel na padesátce šedesáttři,tak to měl za tiskara.Akorát se jich prej nezeptal,jestli dostane body,tak nevim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Muhehe... fakt husty TO Jirka3: no jo no, tak proste nema jezdit na padesatce sedesat tri, to totiz znamena za mel na tachaci skoro sedmdesat a to mi neprijde malo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 Muhehe... fakt husty TO Jirka3: no jo no, tak proste nema jezdit na padesatce sedesat tri, to totiz znamena za mel na tachaci skoro sedmdesat a to mi neprijde malo neřeknu uprostřed obydlený vesnice,ale u cedule kde končí vesnice a navíc je to mezi polema,kde může ohrozit leda tak zajíce,bych to přišlápl i já.Náhodou jsem docela koukal,jak tatík jezdí podle předpisů,jezdí denně Praha-Ústí,na dálnici to rozjede na 130,zapne tempomat a frčí,sjede z dálnice,zabrzdí na 90,zapne tempomat a jede až do Ústí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 jo jo, vsak vsichni vime jak dokazou byt prislusnici "inteligentni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ReWegar Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 a ja furt k cemu ty placacky na opasku maj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Možná jsou to ty dva čů*áci,co dneska chytili mýho tátu,jel na padesátce šedesáttři,tak to měl za tiskara.Akorát se jich prej nezeptal,jestli dostane body,tak nevim..... nechci se nikoho dotkonout ani nikoho zastávat, ale policajti body neberou, ti pouze inkasují za pokuty. Poté je každá pokuta oznámena na patřičnou obec kde je odbor dopravy a kde mátě každej evidovanej řidičák a až tam vám berou body, tykže ti policajti zase fakt nemusí vědět, jestli fakt nakonec přijdeš o body Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.