paya Vloženo 3. Června Vloženo 3. Června Ahoj, jakou máte momentálně verzi map. Mám Škoda Connect, online aktualizace zaplacené a od února mi tam visí 25.1. Máte to stejně nebo je chyba někde u mě? Citovat
Patrik1971 Vloženo 4. Června Vloženo 4. Června Mam taky dojem,ze to je koncernovo ujednotene aktualizacia 2x do roka Citovat
paya Vloženo 4. Června Autor Vloženo 4. Června To platí pro offline mapy. KT22 a KT45. Ale online mi naskakovaly nové každý měsíc až do ledna (resp. do února, kdy přišla 25.1). Citovat
yendys Vloženo 4. Června Vloženo 4. Června Teď jsem najel nějakých 1500km v online režimu Česko - Rakousko a zůstalo stále 25.1. Věřím, že nic online novějšího nebude, už by se načetlo při tolika km s navigací. U někoho jsem viděl 25.2. ale nemusela to být nutně Octávka.. Citovat
Patrik1971 Vloženo Pátek v 16:01 Vloženo Pátek v 16:01 V 4. 6. 2025 na 7:23, paya napsal: To platí pro offline mapy. KT22 a KT45. Ale online mi naskakovaly nové každý měsíc až do ledna (resp. do února, kdy přišla 25.1). To si pleties s modelovym rokom.....v tych tyzdnoch prichadzaju modelove zmeny a vylepsenia vo vybavach....takze to s mapami nesuvisi Citovat
paya Vloženo Pátek v 19:24 Autor Vloženo Pátek v 19:24 Nevim, jak je to u O4, tam mam Infotainment online, ale na O3 vychazely nove mapy vzdy s uzaverkou KT22 a KT45 o par tydnu pozdeji. Mrkni na Updateportal.skoda-auto.com Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.