Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím, prvně řeknu, že nemám moc velké zkušenosti a tak se nedivte kdybych se nevyznal ve všem. Koupil jsem si Octavii 4.generace 2021 a mám tam ten displej, který má obrovský rámeček a dvě dotyková tlačítka vlevo. Napadlo mě, že pofaceliftová verze má tuším 13" displej který vypadá o dost lépe. Chci se tedy zeptat, jestli má někdo s touto výměnou zkušenost, případně co to obnáší, kolik to stojí a jak to funguje. Díky moc 

Vloženo

Obávám se, že tohle nebude jen o výměně displeje, ale i jednotky infotainmentu a po finanční stránce se to určitě nevyplatí.

Navíc bude potřeba u nové jednotky vypnout ochranu komponent a hádám, že to u novějších infotainmentů bude problém.

No a pak ještě otázka, jestli nebude nutné i předělání kabeláže. Osobně bych se do toho vůbec nepouštěl a peníze investoval jinam.

Vloženo

VeteranChild: Jako teoreticky by to nemuselo byt tak hrozne jak popisujes. U trojky superba kdyz si chtel tak se vymenil jen display za vetsi hezci bez uprav jednotky atd. Je to proste jen dotikovy monitor, jednotka je jinde. Max by mohl byt problem s tou ochranou komponent...

Vloženo

V rámci jedné generace MIBu by asi šance byla, ale pokud se nepletu, u předFL je MIB 3 a po FL už MIB 4.

Čekal bych třeba problém, že starší jednotka nebude umět vyšší rozlišení nového většího displeje.

Třeba mě někdo opraví, ale nevidím takovou "jednoduchou" výměnu moc realisticky. 🤔

Vloženo

Někde jsem o tom četl. Někdo udělal výměnu 10" za 13". Mělo to šílený rozlišení, protože jednotka dávala nižší rozlišení na větší displej 😀

Ale... Šlo to... 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...