Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím. Potřeboval bych radu, jak demontovat velký krycí plast nad vnitrnim zrcátkem. V servisu mi měnili celni sklo, nejdřív zrcatko upadlo úplně,.po reklamaci nesedí horní strana plastu co doseda ke stropnimu panelu s osvetlenim. Což před tím nebylo asi to zničili při opětovný opravě. Vsiml jsem si toho až dýl, a do toho servisu se mi s tím nechce (autorizovany) aby tam zas říkali že to oni ne a zaplaťte si to...

Proto sháním radu jak mám kryt vyndat, zkusím opravit a dát zpět, případně jej koupím jiný pokud už to nepůjde.

Díky moc za rady či návod, který jsem nikde k shlédnutí nenašel.

Vloženo

Díky za příručky. Sice jsem to nemohl nejdříve stáhnout ale zdařilo se.

Návod jsem si vytiskl, až bude čas půjdu to zkusit sundat snad to moc neznicili a půjde opravit.

Před hodinou, Georobutek napsal:

Zdravím. Potřeboval bych radu, jak demontovat velký krycí plast nad vnitrnim zrcátkem. V servisu mi měnili celni sklo, nejdřív zrcatko upadlo úplně,.po reklamaci nesedí horní strana plastu co doseda ke stropnimu panelu s osvetlenim. Což před tím nebylo asi to zničili při opětovný opravě. Vsiml jsem si toho až dýl, a do toho servisu se mi s tím nechce (autorizovany) aby tam zas říkali že to oni ne a zaplaťte si to...

Proto sháním radu jak mám kryt vyndat, zkusím opravit a dát zpět, případně jej koupím jiný pokud už to nepůjde.

Díky moc za rady či návod, který jsem nikde k shlédnutí nenašel.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...