Přejít na obsah

Tak kdo jste dneska klouzal?

Luke288

Doporučené příspěvky

Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla :fakac:

ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil.

hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní

jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní.

Editováno: , autor: Luke288
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla :fakac:

ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil.

jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní.

Je mi jasný že ty zimáky nejsou za hubičku,ale ať aspoň neříká do televize,že silničáři dělaj hovno a on že za nic nemůže

Odkaz ke komentáři

No, moment, mám za to, že zimáky, jako známe ze svých aut, se na kamiony vůbec nevyrábějí.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...