Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 já jel okolo 11hod z Prahy do Č.Bud a klouzalo to feeeest, ale moc jsem si to užíval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 jo to mi povídej,byl jsem dneska jako malý dítě,jedna ruka pořád na ručce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ...Ja som včera večer stál 5 a pol hodiny v zápche. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ja teda celou cestu jel, nikde se nestalo dýl jak 5min, to bylo dobrý, čekání je nepříjemný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 To v CZ uz sa nestaraju o cesty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 a na Slovači jo? podle mě cestáři dělaj co můžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 snad aj vodici budu robit co vedia a nie co neviedia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Neviem o tom ze by u nas boli zapchy... [samozrejme ze sa musia starat o cesty, inac odmietam platit dane!] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 odkial si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Rano som isiel do BA a pred 2 hodinami som sa vratil do KE. Som z KE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 ...hej, dneska je to prejazdné... aj kolegovia v pohode jazdia, mal si ísť včera večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Rano som isiel do BA a pred 2 hodinami som sa vratil do KE.Som z KE. cau vychodnare Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Keby len cesty ale aj Prazske letisko je uzavrete... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. Editováno: 24. leden 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 nic zvlastneho za tym nehladaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. Je mi jasný že ty zimáky nejsou za hubičku,ale ať aspoň neříká do televize,že silničáři dělaj hovno a on že za nic nemůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 fabka: nebudu jirka3- tak on za to vpodstatě opravdu nemůže, samořejmě ty keci o líných silničářích mě taky neskutečně vytáčej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Samotny sneh mi nevadi [pokial je odhrabany] ale ten posyp ciest a tie solne kamienky....hroza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 myslíš inertní posyp? sůl by se měla do nějakých -4°C rozpouštět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Stasne to vadi mojmu laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 myslim, že na dnešních autech mu to moc nevadí , když ho po zimě opláchneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 kamienky sposobuju na laku viditelne stopy ... obycajne oplachnutie nebude stacit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 aha, tak to si nerozumime, ja myslel, ze mluvis o soli...kaminky jsou jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. No, moment, mám za to, že zimáky, jako známe ze svých aut, se na kamiony vůbec nevyrábějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.