Publikováno Leden 24, 200718 r já jel okolo 11hod z Prahy do Č.Bud a klouzalo to feeeest, ale moc jsem si to užíval
Leden 24, 200718 r Autor ja teda celou cestu jel, nikde se nestalo dýl jak 5min, to bylo dobrý, čekání je nepříjemný
Leden 24, 200718 r Neviem o tom ze by u nas boli zapchy... [samozrejme ze sa musia starat o cesty, inac odmietam platit dane!]
Leden 24, 200718 r Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla
Leden 24, 200718 r ...hej, dneska je to prejazdné... aj kolegovia v pohode jazdia, mal si ísť včera večer...
Leden 24, 200718 r Rano som isiel do BA a pred 2 hodinami som sa vratil do KE.Som z KE. cau vychodnare
Leden 24, 200718 r Autor Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. Upraveno Leden 24, 200718 r od Luke288
Leden 24, 200718 r Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. Je mi jasný že ty zimáky nejsou za hubičku,ale ať aspoň neříká do televize,že silničáři dělaj hovno a on že za nic nemůže
Leden 24, 200718 r Autor fabka: nebudu jirka3- tak on za to vpodstatě opravdu nemůže, samořejmě ty keci o líných silničářích mě taky neskutečně vytáčej
Leden 24, 200718 r Samotny sneh mi nevadi [pokial je odhrabany] ale ten posyp ciest a tie solne kamienky....hroza.
Leden 24, 200718 r kamienky sposobuju na laku viditelne stopy ... obycajne oplachnutie nebude stacit..
Leden 24, 200718 r Teď jsem koukal na zprávy a fakt nechápu ty kecy kamioňáků,který nadávaj na silničáře že neodklízej sníh a přitom maj na autech letní galuzky.Vysral bych se na ně,ať si koupěj hrabla ono to není asi zase taková prdel mít autodopravu, vim, že tatíkovo znamej říkal, že to jsou tak ukrutný palby, za ty zimáky na kamiony, že se mu to vubec nevyplatí, protože mu nikdo nezaplatí tak, aby to prostě neřešil. hlavně ten řidič kamionu to, jaký má gumy asi moc neovlivní jinak koukám, že nejenže jsou na Slovensku garanční prohlídky skoro zdarma, ale ani když tam nasněží, tak to nikomu nedělá problémy, narozdíl od situace u nás...zvláštní. No, moment, mám za to, že zimáky, jako známe ze svých aut, se na kamiony vůbec nevyrábějí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.