Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nemuzu si pomoci, ale oproti S3 se nemohu zbavit pocitu, ze hluk od podvozku je u S4 vyssi. Nejedna se jenom problem s DCC tlumici (na ten se budu ptat v servise, nicmene pochybuji, ze s tim skodovka nekdy neco udela), ale mam pocit ze i hluk od pneumatik je hodne slyset. Chtel jsem se zeptat zda ma nekdo z Vas zkusenost s vytlumenim podbehu u firem jako AHIFI nebo podobnych. Jak moc se znizila hlucnost? Jak se zarukou? Co kila navic atd. Dekuji

Vloženo

nenapsal jsi co máš za vůz, nejspíš bude rozdíl ve výbavě, už třeba proto, že vozy do 110 kW výkonu nemají slibovanou hliníkovou nápravnici, tu mají jen vyšší výbavy... těch rozdílů bude povícero... já jsem měl S3 FL L&K 140 kW na 19" kolech a nyní mám S4 L&K 142 kW a 19" kolech a nějak ten pocit jako ty nemám...

Vloženo (editace)

Několik SUP4 odhlučněných u nás už jezdí. Bohužel neznám nikoho z mého okolí. Vzhledem k tomu, že komplet odhlučnění je cca 75-90 kg podle vozu (kapota, mezimotor, dveře, podlaha,  střecha, kufr, páté dveře, podběhy vpředu i vzadu)  tak ty podběhy budou asi zanedbatelné. ZÁRUKA - NETUŠÍM, úprava cca. o 4 dB což je pocitově cca. o 30%.. Trochu jsem si taky pohrával s myšlenkou odhlučnit kufr + zadní podběhy , ty zvuky od zadní nápravy prostě jsou takový jaký jsou (DCC+ apod.)

Editováno: , autor: Sup4KV
Vloženo

Mam liftback l&k 195kW. S3 jsem mel naftu 140kW. V nizkych rychlostech je to v pohode. Clovek ani nevi , ze je tam motor. Slyset je teda podvozek. 130 a vys se mi zda, ze hrozne huci gumy. Strasne zalezi na povrchu vozovky. Nevim, mozna v to v te nafte nebylo tak slyset, ted ale od podvozku vnimam hluk vice.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...