mito7 Vloženo 5. Července Vloženo 5. Července Máte nějaké svolávačky? Mě auto vyzvalo na výměnu páčky tempomatu pro možnou nefunkčnost spínače. Provedeno cca 2 hod. v servisu. Citovat
Kudas Vloženo 5. Července Vloženo 5. Července Tuhle jsem absolvoval před 14ti dny. Jinak žádná další nebyla. Citovat
JardicCZ Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července Čeká mě svazek kabelů někde u dveří a update softwaru. Jinak nic Citovat
tomashewk Vloženo Neděle v 16:28 Vloženo Neděle v 16:28 @JardicCZ, to jsem absolvoval nedávno. Auto mám vyrobeno 03/2024. 91SV - update asistenčních systémů - vezl jsem do Auto Jarov Kunratice Praha, slibovali, že to bude do dvou dnů, pak postupně prodlužovali předání auta, protože se jim aktualizace zasekla a rozsvítila všechny asistenty, takže se auto stalo nepojízdným. Za další dva dny to naštěstí zpravili a vrátili se do bodu 0, tj. před aktualizací. Museli psát do Škodovky o radu. Mezitím jsem si auto vyzvedl, protože jsem s ním potřeboval jezdit. Když jsem jim ho přivezl podruhé, tak už byli vybavení informací od Škodovky a update se jim do dvou dnů povedl. Tak se připrav na to, že to může být na déle. Jo a dojde komplet k resetu nastavení infotainmentu - něco si pak obnoví z tvého profilu, ale něco jsem si musel nastavit sám. 97MF - svazek kabelů u dvěří - prý jen měli vyměnit nějaký škrtící element, který původně škrtil svazek kabelů příliš a hrozilo přerušení v delším časovém horizontu. To udělali ihned. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.