Siminimi Vloženo Čtvrtek v 06:02 Vloženo Čtvrtek v 06:02 Nefunkční sahara, Dobrý den, prosím o radu ohledně nefunkčního větráku na chladiči. Mám Oct2 face, 1.6tdi 4x4 77Kw a najednou vylétla teplota chl. kapaliny až skoro k červenému, auto jsem hned zastavil a na volnobeh s puštěným topením nechal trochu zchladit. Větrák na chladiči mlčel. Vyměnil jsem čidlo teploty na motoru, termostat a problém stále stejný. Při teplejším počasí a jizdě po městě, teplota leze az k 120 stupnům. Pči jízdě mimo město stačí chladit náporem a drží se na 90. Neustále se vypaluje pojistka v motorovém prostoru, diagnostika hlásí zkrat na kostru u ventilátoru. Kabely zkontrolovány, natažená nová kostra, problém stále stejný, Poradil by mi prosím někdo, jak zapojit větrák na chladiči tzv. na přímo? myslím tím na zvláštní tlačítko. Jaký kabel na tom konektoru propojit. děkuji Citovat
maros Vloženo Čtvrtek v 20:37 Vloženo Čtvrtek v 20:37 Tu pojistku to vyhazuje i kdyz mas ten ventilator odpojeny ? Na te pojistce je i cerpadlo chladici kapaliny -myslim ze je to co je dole u vany. Citovat
Siminimi Vloženo včera v 03:02 Autor Vloženo včera v 03:02 Ano, i kdyz saharu odpojim, pojistku to vzdy vypali. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.