smarda84 Vloženo Pátek v 05:52 Vloženo Pátek v 05:52 Zdravím,stalo se mi že při otvírání pátých elektricky ovládaných dveří zámek dveře uvolní a ozve se třikrát pípnutí a dveře se neotevřou.Po pročtení různých článků a rad na internetu jsem dospěl k názoru že by mi nevadilo ty vzpěry elektrické vyměnit za plynové.Myslíte že by to bylo v pohodě nebo je tam nějaký zádrhel. Citovat
smarda84 Vloženo Pátek v 09:46 Autor Vloženo Pátek v 09:46 (editace) tak jsem to dnes rozebral a zjistil že jsou ukroucené drátky u pravé vzpěry.nechám to napájet odborníkem,doufám že to půjde, Editováno: Pátek v 15:59, autor: smarda84 Citovat
smarda84 Vloženo Pátek v 16:00 Autor Vloženo Pátek v 16:00 tak napájeno vráceno zpět a funguje,uvidíme jak dlouho. 1 Citovat
davi72 Vloženo včera v 18:10 Vloženo včera v 18:10 @smarda84 nechci Ti kazit radost,ale počítej ,ze to rupne.Oprava je dočasná.Nejlepší oprava,je koupit novou vzpěru.Taky jsem to řešil. Citovat
SU2020 Vloženo včera v 18:17 Vloženo včera v 18:17 davi a pokud se ukroutily tak proc by se neukroutily znova u nove? neni jedno jestli nova nebo spojit dratky? kdyz se teda prislo na to cim to je ... Citovat
davi72 Vloženo před 3 hodinami Vloženo před 3 hodinami @SU2020 jedno to není.Origo vzpěra vydržela pět let.Oprava cca dva měsíce.Ten spoj ...je prostě více namáhán...velký lom při otevření.Říkám jen svůj poznatek😉 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.