prisa Vloženo 27. Července Vloženo 27. Července Zdravím, hlásím první problém s mojí fabkou. Po zamknutí nezhasnou led pásky v předních světlech. Udělalo to jednou když jsem měl najeto asi 200km, nyní mám 45 tisíc a začíná to dělat častěji. Leaving a coming home nastaveno na nejkratší dobu (5 vteřin). Auto takhle svítí i 2 hodiny. IMG_5480.mov Nesetkal se někdo se stejným problémem? Video přikládám do přílohy. Citovat
lenovoman Vloženo 28. Července Vloženo 28. Července (editace) zdravím, ja by som dal do továrka celé auto a ak by aj tak sa problém vyskytoval ďalej, riešil by som to cez servis. Len pozor, pokiaľ sa dá do továrka, vymažú sa tým všetky nastavenia a bude treba všetko nastaviť nanovo. Každopádne nám dajte vedieť ako to dopadlo. Editováno: 28. Července, autor: lenovoman Citovat
prisa Vloženo 28. Července Autor Vloženo 28. Července V pátek jedu do servisu. Při dotazu na náhradní vozidlo 850,- bez DPH na den. Po opravě dám vědět výsledek. Citovat
prisa Vloženo 28. Července Autor Vloženo 28. Července Tak aby toho nebylo málo, dnes se přestaly odemykat pravé zadní dveře. Je nutný aspoň 2x zmáčknout tlačítko pro odemčení.. Citovat
lenovoman Vloženo 29. Července Vloženo 29. Července oznámiť servisu a poriadne si prekontrolovať čo ide a čo nie a naraz nech to porobia poriadne, samozrejme v rámci záruky a tiež sa opýtať v servise či nemáte právo na náhradné auto v rámci záruky alebo v rámci havarijného poistenia. Citovat
ben06 Vloženo 29. Července Vloženo 29. Července Náhraďák zdarma za auto v záruce mě přes linku ŠA poskytli, když bylo nepojízné a do AS cestovalo na odtahu. 1 Citovat
prisa Vloženo před 4 hodinami Autor Vloženo před 4 hodinami Ahoj všem, tak mám auto doma s tím, že se závada neprojevila. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.