AndyMito Vloženo 3. Srpna Vloženo 3. Srpna Ahojte, Chcem sa spýtať, či niekto riešil podobnú vec s novým autom K2, 142kw 4x4. Po cca 8-9tis km som začal pociťovať vibrácie volantu pri rýchlosti cca 120. K tomu však cítiť brnenie vo volante a celkovo v aute sa prenášajú vibrácie, že to cítiť na volante aj pri voľnobehu počas státia - pripomína to staré nafťáky kde sa to prenášala až do volantu. Počas jazdy to cítiť tiež, hlavne keď auto ťahá od spodných otáčok brnenie volant, tiež aj v sedadlách a celkovo v aute to cítiť ako niečo vibruje. Riešim to už cez AS, kolesá vyvážili, bolo to dosť rozhodené avšak vibrácie vo volante pri vyšších rýchlostiach aj v aute zostali. Ideme vymeniť v AS komplet kolesá avšak aj keď by to bolo tak by to neriešilo vibrácie počas státia a od spodných otáčok. Riešil už niekto niečo podobné? Auto má momentálne 12tis km a cca som ho kupoval pred mesiacom čiže väčšina km sú diaľničné. Dik Citovat
Roman.dj1 Vloženo 3. Srpna Vloženo 3. Srpna Já mám podobný problém, ale mám 2.0 TDI 110 kW. Úplně ten samý problém, kolem 110 km/h a výše- stejné vibrace, jak popisuješ. V týdnu jedu na vyvážení pneu. Vyvážení musí být prý provedeno na hunteru (vyvážení s přítlakem). Tak uvidím... A také budu rád za případné podněty na řešení Citovat
AndyMito Vloženo 3. Srpna Autor Vloženo 3. Srpna Dajte potom prosím vediet ci to pomohlo. Mate aj vibrácie pocas státia? Ja som to zistil este tym ked uvoľním packu na nastavenie volantu tak volant normalne brni. Citovat
jurajsunjb Vloženo 3. Srpna Vloženo 3. Srpna před 15 minutami, Roman.dj1 napsal: Já mám podobný problém, ale mám 2.0 TDI 110 kW. Úplně ten samý problém, kolem 110 km/h a výše- stejné vibrace, jak popisuješ. V týdnu jedu na vyvážení pneu. Vyvážení musí být prý provedeno na hunteru (vyvážení s přítlakem). Tak uvidím... A také budu rád za případné podněty na řešení Dobrý deň, rovnaká motorizacia, rovnaký problém, auto keď sa nahereje a ide do kopca hlavne s tempomatom tak vibruje volant od 120 do 140 km, bol som na vyvazovacke s pritlacnym valcom, nepomohlo, zajtra druhá reklamácia v AS Citovat
marek_l Vloženo 4. Srpna Vloženo 4. Srpna Mám to stejný. Bylo to o dost horší, když jsem měl podtlak v pneu (nenapadlo mě to zkontrolovat po výměně na letní). Nafouknul jsem na 2.6 a je to určitě lepší, ale pořád ne ideální. Zvlášť na některých dálnicích se to ještě násobí. Např. výjezd z Prahy na D1 (Průhonice a dále několik km). Citovat
jurajsunjb Vloženo Pondělí v 19:57 Vloženo Pondělí v 19:57 Auto je na reklamácii v AS, uvidíme čo ďalej, ale vidím že sa nás tu zbiera , toto bude výrobný problém, Skoda mlčí a zahmlieva, počkáme si na výsledok, servis bude mať auto 2 týždne na rozborku. 1 Citovat
Roman.dj1 Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami Tak já musím zatím napsat, že vyvážení předních kol na hunteru mi pomohlo. O poznání lepší a vybrace zatím žádné nebo opravdu minimální. Citovat
jurajsunjb Vloženo před 2 hodinami Vloženo před 2 hodinami Gratulujem, bohužiaľ ja čakám týždeň, auto v servise a zatiaľ ticho, nech slúži. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.