Srpen 16Srp 16 V tomhle mám bohužel podobnou zkušenost. Na HUNTERU vyinkasovali 1200Kč a výsledek byl, že je to vyvážené dobře. Přitom na kolech bylo od 50g do 70g závažíček. Jasně je to v toleranci, ale určitě by se to dalo udělat líp, přesadit pneu vůči ráfku. Ale co by se namáhali. Po 30min mají dalšího kunčafta a dalších 1200Kč v kapse.
Září 12Zář 12 Autor tak píšem môj stav a ďalší postup. V AS mi odmerali a nastavili všetky kolesá s vyvažovačkou Hunter. Tvrdia, že to ide od pneumatík - všetky pneu sú teraz v limitoch. Problém však stále na tom aute je, fakticky úplne rovnaký ako bol. Idem kúpiť úpkne nové zimné disky Dezent a pneumatiky Michelin, ak to bude triasť aj naďalej na nových pneimatikách,tak to ide evidentne od iného miesta. Vibrácie na volatne počas státia skonšatovali ako normálny stav - avšak idem tlačiť na porovnanie s novým autom pretože sa niečo prenáša aj na volant počas voľnobehu. A to ešte nehovorím o buchnutí od podvozku pri výjazde zo zákrut.
Pátek v 16:443 dny Autor Vyskúšané nove pneu aj nove disky, vyvážene, odmerane aj s pritlakom v rozmedzí od 10-75N a vibrácie pretrvávajú. Evidentne je problem niekde inde kedze to robi aj na voľnobehu. 1.10. idem do servisu znova tak dam vediet vystup ak by niekto musel zažívať nieco podobne. Vibrácie som si bol porovnať na novom predvadzacom aute a to islo uplne inak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.