nosferatak Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami Ahoj, Rád bych se zeptal jestli používáte nějaký držák na telefon, jediný který jsem našel je od Broditu pro Superba 4. Díky Citovat
gambaboi Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami Snáď nejdem veľmi offtopic - tip na držiak nemám, ale rád by som sa opýtal, že akú aplikáciu potrebuješ spustiť, ktorá nefunguje v AA alebo v CarPlay? Citovat
nosferatak Vloženo před 5 hodinami Autor Vloženo před 5 hodinami Na hlavnim panelu pouzivam carplay zarizeni napriklad na youtube atd pro spolucestujici, a interni navigace od skody mi nevyhovuje, proto hledam drzak na mobil. Citovat
kjus Vloženo před 4 hodinami Vloženo před 4 hodinami Taky hledám a taky nic moc. Číňan vyrábí nějaký univerzální držák, který se připne na roh tabletu, ale nepřipadá mi to jako dobré řešení. Citovat
VeteranChild Vloženo před 3 hodinami Vloženo před 3 hodinami Osobně bych koupil originální držák na mobil/tablet do opěradla a displej infotainmentu nechal na navigaci a funkce auta. I když to řidič aktivně nesleduje, nevěřím, že nějaké běžící video na středovém displeji nebude odvádět pozornost. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.