nosferatak Vloženo Pondělí v 09:16 Vloženo Pondělí v 09:16 Ahoj, Rád bych se zeptal jestli používáte nějaký držák na telefon, jediný který jsem našel je od Broditu pro Superba 4. Díky Citovat
gambaboi Vloženo Pondělí v 10:34 Vloženo Pondělí v 10:34 Snáď nejdem veľmi offtopic - tip na držiak nemám, ale rád by som sa opýtal, že akú aplikáciu potrebuješ spustiť, ktorá nefunguje v AA alebo v CarPlay? Citovat
nosferatak Vloženo Pondělí v 11:07 Autor Vloženo Pondělí v 11:07 Na hlavnim panelu pouzivam carplay zarizeni napriklad na youtube atd pro spolucestujici, a interni navigace od skody mi nevyhovuje, proto hledam drzak na mobil. Citovat
kjus Vloženo Pondělí v 12:17 Vloženo Pondělí v 12:17 Taky hledám a taky nic moc. Číňan vyrábí nějaký univerzální držák, který se připne na roh tabletu, ale nepřipadá mi to jako dobré řešení. Citovat
VeteranChild Vloženo Pondělí v 13:24 Vloženo Pondělí v 13:24 Osobně bych koupil originální držák na mobil/tablet do opěradla a displej infotainmentu nechal na navigaci a funkce auta. I když to řidič aktivně nesleduje, nevěřím, že nějaké běžící video na středovém displeji nebude odvádět pozornost. 1 Citovat
Mara Smolik Vloženo Pondělí v 17:34 Vloženo Pondělí v 17:34 Tenhle je celkem funkcni https://fixed.zone/en/products/flexibilni-drzak-fixed-magfloppy-kompatibilni-s-magsafe-a-uchycenim-na-suchy-zip-cerny-1?srsltid=AfmBOoobSRH7GsfvH7Ud6Qoaq4-7yt2rwLf-fqzhUO-fXLI9OCh2jrdb Citovat
nosferatak Vloženo Pondělí v 18:49 Autor Vloženo Pondělí v 18:49 Jenze se musi lepit a to se mi moc nechce. Nejlepe do mrizky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.