nosferatak Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami Ahoj, Rád bych se zeptal jestli používáte nějaký držák na telefon, jediný který jsem našel je od Broditu pro Superba 4. Díky Citovat
gambaboi Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami Snáď nejdem veľmi offtopic - tip na držiak nemám, ale rád by som sa opýtal, že akú aplikáciu potrebuješ spustiť, ktorá nefunguje v AA alebo v CarPlay? Citovat
nosferatak Vloženo před 7 hodinami Autor Vloženo před 7 hodinami Na hlavnim panelu pouzivam carplay zarizeni napriklad na youtube atd pro spolucestujici, a interni navigace od skody mi nevyhovuje, proto hledam drzak na mobil. Citovat
kjus Vloženo před 6 hodinami Vloženo před 6 hodinami Taky hledám a taky nic moc. Číňan vyrábí nějaký univerzální držák, který se připne na roh tabletu, ale nepřipadá mi to jako dobré řešení. Citovat
VeteranChild Vloženo před 4 hodinami Vloženo před 4 hodinami Osobně bych koupil originální držák na mobil/tablet do opěradla a displej infotainmentu nechal na navigaci a funkce auta. I když to řidič aktivně nesleduje, nevěřím, že nějaké běžící video na středovém displeji nebude odvádět pozornost. Citovat
Mara Smolik Vloženo před 45 minut Vloženo před 45 minut Tenhle je celkem funkcni https://fixed.zone/en/products/flexibilni-drzak-fixed-magfloppy-kompatibilni-s-magsafe-a-uchycenim-na-suchy-zip-cerny-1?srsltid=AfmBOoobSRH7GsfvH7Ud6Qoaq4-7yt2rwLf-fqzhUO-fXLI9OCh2jrdb Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.