FilipKub Vloženo 6. Června Vloženo 6. Června Jak jste spokojení s ventilovanými sedačkami? Mám nového Kodiaqa a na maximum téměř není cítit, že se v sedačkách něco děje. Dříve jsem měl Tucsona a po pár minutách byly sedačky opravdu studené i v největších vedrech. Citovat
VeteranChild Vloženo Středa v 14:38 Vloženo Středa v 14:38 Dotaz přesunut do nového tématu ve správné sekci. Citovat
Roman.dj1 Vloženo Středa v 17:20 Vloženo Středa v 17:20 Já musím říct, že za mě sedačky fungují dobře. Osobně na třetí stupeň jsem ještě nepouštěl. Stačí první, max druhý a vše je cítít, jak ventilují-> záda suchý Citovat
AndyMito Vloženo před 15 hodinami Vloženo před 15 hodinami Za mna tiez ventilácia super. Na max mam az studený chrbát. Citovat
cartmann Vloženo před 14 hodinami Vloženo před 14 hodinami nejvic je to poznat, kdyz prijdu do auta spoceny z venku, jak je na zada az zima. nechavam na automatiku, ze sam muze zapnout chlazeni na 2. stupen Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.