Únor 15, 200718 r http://www.novinky.cz/kultura/hip-hoperi--...8810_4pv1o.html No jo sou to kreteni ... co k tomu dodat !!! nevim, kazdej chce jen moralizovat, atd...hlavne ze mame demokracii a svobodu projevu, coz??
Únor 15, 200718 r taky jsem pridam neco co ...8ball,Ludacris,ale nejvic se mi zamlouva v úposledni dobe typek Promoe... jinak z toho mene komercniho AFU-RA,I am,Mobb deep a Eazy -E.....
Únor 24, 200718 r Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : tak ten váálí
Únor 25, 200718 r Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : no on pak natocil i klip se Snoop-dogem, mam ten dojem, tedka uz je z nej ''uznavanej'' raper...
Únor 27, 200718 r Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : no on pak natocil i klip se Snoop-dogem, mam ten dojem, tedka uz je z nej ''uznavanej'' raper... Uz sem se na to ptal v sekci videa, ale tam zadna odpoved tak to zkusim jeste tady ... btw kdo chytil tu odpoved jak se ho pta: What u rolling in ? I'm rolling in lam green kia ...
Únor 27, 200718 r Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : no on pak natocil i klip se Snoop-dogem, mam ten dojem, tedka uz je z nej ''uznavanej'' raper... Uz sem se na to ptal v sekci videa, ale tam zadna odpoved tak to zkusim jeste tady ... btw kdo chytil tu odpoved jak se ho pta: What u rolling in ? I'm rolling in lam green kia ... podle me rika: What u rolling in ? I'm rolling in lam green kia to konvi...nebo tak nak.. takze on se ho zepta v cem si prijel a on reknes, ze v zeleny kia konvi ( nebo tak nak ) a on mu nato odpovi, ze on ne, ze jeho mama prijela v zeleny kia konvi, a on sedel tak vzadu v sedacce... :D neco na ten zpusob...
Únor 27, 200718 r No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ...
Únor 27, 200718 r No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... no to bude jako pridavny jmeno k tomu autu no....lamacky auto, nebo vis, neco v tom nigga stylu!! Upraveno Únor 27, 200718 r od novi37
Únor 27, 200718 r No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... no to bude jako pridavny jmeno k tomu autu no....lamacky auto, nebo vis, neco v tom nigga stylu!! Jojo asi jo ... Kazdopadne borec nejvetsi !!!
Únor 27, 200718 r No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... no to bude jako pridavny jmeno k tomu autu no....lamacky auto, nebo vis, neco v tom nigga stylu!! Jojo asi jo ... Kazdopadne borec nejvetsi !!! no to rozhodne, to tam rozjizdi, jako blazen....
Únor 27, 200718 r Já bych se teda bez dovolení přidal a šoupnul tam: Indy & Wich - Bratři v rýmu, nebo PSH - Neutečeš
Únor 28, 200718 r Já bych se teda bez dovolení přidal a šoupnul tam:Indy & Wich - Bratři v rýmu, nebo PSH - Neutečeš Oboje
Březen 1, 200718 r Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : Proste borec sem z nej vedle !!!!!!!!!!!!!
Březen 1, 200718 r Odolal by nekdo ??? Nebo vybrali byste si ??? http://www.youtube.com/watch?v=QnWZfD5prSs&NR
Březen 3, 200718 r nechtel by nekdo sepsat seznam nej hip hopu ? ja sem ted stahl-koupil Rytmus - Bengoro : to se mi vubec nelibilo,Kontrafakt - E.R.A to uslo ale taky to neni ono co shanim ...... Neco lepsiho by ste tam nemeli hosi a holky
Březen 3, 200718 r nechtel by nekdo sepsat seznam nej hip hopu ? ja sem ted stahl-koupil Rytmus - Bengoro : to se mi vubec nelibilo,Kontrafakt - E.R.A to uslo ale taky to neni ono co shanim ...... Neco lepsiho by ste tam nemeli hosi a holky Zkus Indy & Wich - Hadej kdo
Červen 29, 200718 r Taky prihodim to co uz tu kolikrat je napsano..G Unit- 50 Cent,Lloyd Banks, The Game, Young Buck, dal Snoop Dogg, Nas, Mobb Deep, pak taky Ja Rule,EVE,Pharrell Williams, 2Pac atd.. A ztech nam "blizsich" klasik PSH, Kontrafakt a tak.. Jo a co fakt nemuzu a kdyz slysim,tak se ve me vari vsechno co muze....Gipsy CZ... Upraveno Červen 30, 200718 r od Martyp
Červen 30, 200718 r Jo a co fakt nemuzu a kdyz slysim,tak se ve me vari vsechno co muze....Gipsy CZ... No jako ja to slysel a nejak mi to nevadilo, neposlouchal sem to a nevadilo mi to, ale co sem s nim slysel rozhovor, kde ze sebe delal pana boha tak od Te doby ani hovno !!! Jinak min. vikend v Mnich. Hradisti Indy & Wich + LA4 a paradicka !!!
Červen 30, 200718 r Jo a co fakt nemuzu a kdyz slysim,tak se ve me vari vsechno co muze....Gipsy CZ... No jako ja to slysel a nejak mi to nevadilo, neposlouchal sem to a nevadilo mi to, ale co sem s nim slysel rozhovor, kde ze sebe delal pana boha tak od Te doby ani hovno !!! Jinak min. vikend v Mnich. Hradisti Indy & Wich + LA4 a paradicka !!! NO ja hio nemuzu ani slyset,ani zpivat a ni mluvit ani videt ani nic proste... Jinak mam listky na 11.7. ns Snoop Dogga,tak to se docela tesim a 3.-4.8. je na letisti v Hradcanech Hip Hop Jam,kde bude The Game,coz bych rad videl,ale bohuzel jsem mimo CR tou dobou...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.