novi37 Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 http://www.novinky.cz/kultura/hip-hoperi--...8810_4pv1o.html No jo sou to kreteni ... co k tomu dodat !!! nevim, kazdej chce jen moralizovat, atd...hlavne ze mame demokracii a svobodu projevu, coz?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. Únor 2007 Sdílet Vloženo 15. Únor 2007 taky jsem pridam neco co ...8ball,Ludacris,ale nejvic se mi zamlouva v úposledni dobe typek Promoe... jinak z toho mene komercniho AFU-RA,I am,Mobb deep a Eazy -E..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : tak ten váálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 yupiyou yupi yey!!!skvelej harant shtylar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 25. Únor 2007 Sdílet Vloženo 25. Únor 2007 Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : no on pak natocil i klip se Snoop-dogem, mam ten dojem, tedka uz je z nej ''uznavanej'' raper... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : no on pak natocil i klip se Snoop-dogem, mam ten dojem, tedka uz je z nej ''uznavanej'' raper... Uz sem se na to ptal v sekci videa, ale tam zadna odpoved tak to zkusim jeste tady ... btw kdo chytil tu odpoved jak se ho pta: What u rolling in ? I'm rolling in lam green kia ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : no on pak natocil i klip se Snoop-dogem, mam ten dojem, tedka uz je z nej ''uznavanej'' raper... Uz sem se na to ptal v sekci videa, ale tam zadna odpoved tak to zkusim jeste tady ... btw kdo chytil tu odpoved jak se ho pta: What u rolling in ? I'm rolling in lam green kia ... podle me rika: What u rolling in ? I'm rolling in lam green kia to konvi...nebo tak nak.. takze on se ho zepta v cem si prijel a on reknes, ze v zeleny kia konvi ( nebo tak nak ) a on mu nato odpovi, ze on ne, ze jeho mama prijela v zeleny kia konvi, a on sedel tak vzadu v sedacce... :D neco na ten zpusob... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 (editace) No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... no to bude jako pridavny jmeno k tomu autu no....lamacky auto, nebo vis, neco v tom nigga stylu!! Editováno: 27. Únor 2007, autor: novi37 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... no to bude jako pridavny jmeno k tomu autu no....lamacky auto, nebo vis, neco v tom nigga stylu!! Jojo asi jo ... Kazdopadne borec nejvetsi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 No ja pobral vsechno i s tou odpovedi jen to lam green kia ... to mi proste nejak neleze do hlavy hlavne teda to LAM ... no to bude jako pridavny jmeno k tomu autu no....lamacky auto, nebo vis, neco v tom nigga stylu!! Jojo asi jo ... Kazdopadne borec nejvetsi !!! no to rozhodne, to tam rozjizdi, jako blazen.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Já bych se teda bez dovolení přidal a šoupnul tam: Indy & Wich - Bratři v rýmu, nebo PSH - Neutečeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 28. Únor 2007 Sdílet Vloženo 28. Únor 2007 Já bych se teda bez dovolení přidal a šoupnul tam:Indy & Wich - Bratři v rýmu, nebo PSH - Neutečeš Oboje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Prevzato ze sekce VIDEA .. myslim ze k hip-hopu to patri ... neskutecny : Proste borec sem z nej vedle !!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 1. Březen 2007 Sdílet Vloženo 1. Březen 2007 Odolal by nekdo ??? Nebo vybrali byste si ??? http://www.youtube.com/watch?v=QnWZfD5prSs&NR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 nechtel by nekdo sepsat seznam nej hip hopu ? ja sem ted stahl-koupil Rytmus - Bengoro : to se mi vubec nelibilo,Kontrafakt - E.R.A to uslo ale taky to neni ono co shanim ...... Neco lepsiho by ste tam nemeli hosi a holky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2007 Sdílet Vloženo 3. Březen 2007 nechtel by nekdo sepsat seznam nej hip hopu ? ja sem ted stahl-koupil Rytmus - Bengoro : to se mi vubec nelibilo,Kontrafakt - E.R.A to uslo ale taky to neni ono co shanim ...... Neco lepsiho by ste tam nemeli hosi a holky Zkus Indy & Wich - Hadej kdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 4. Březen 2007 Sdílet Vloženo 4. Březen 2007 Tak co zkusil si ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 50cent, 2Pac, Eminem, Snoop Dogg, Mobb Deep, Dr. Dre, NAS etc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) Taky prihodim to co uz tu kolikrat je napsano..G Unit- 50 Cent,Lloyd Banks, The Game, Young Buck, dal Snoop Dogg, Nas, Mobb Deep, pak taky Ja Rule,EVE,Pharrell Williams, 2Pac atd.. A ztech nam "blizsich" klasik PSH, Kontrafakt a tak.. Jo a co fakt nemuzu a kdyz slysim,tak se ve me vari vsechno co muze....Gipsy CZ... Editováno: 30. Červen 2007, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 joo Mobb deep a jejich starsi album-Hell on earth....muzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jo a co fakt nemuzu a kdyz slysim,tak se ve me vari vsechno co muze....Gipsy CZ... No jako ja to slysel a nejak mi to nevadilo, neposlouchal sem to a nevadilo mi to, ale co sem s nim slysel rozhovor, kde ze sebe delal pana boha tak od Te doby ani hovno !!! Jinak min. vikend v Mnich. Hradisti Indy & Wich + LA4 a paradicka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 jo jo sry pisu pozde zkusil parada ale sem zas bez radia se krade neskutečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Jo a co fakt nemuzu a kdyz slysim,tak se ve me vari vsechno co muze....Gipsy CZ... No jako ja to slysel a nejak mi to nevadilo, neposlouchal sem to a nevadilo mi to, ale co sem s nim slysel rozhovor, kde ze sebe delal pana boha tak od Te doby ani hovno !!! Jinak min. vikend v Mnich. Hradisti Indy & Wich + LA4 a paradicka !!! NO ja hio nemuzu ani slyset,ani zpivat a ni mluvit ani videt ani nic proste... Jinak mam listky na 11.7. ns Snoop Dogga,tak to se docela tesim a 3.-4.8. je na letisti v Hradcanech Hip Hop Jam,kde bude The Game,coz bych rad videl,ale bohuzel jsem mimo CR tou dobou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.