Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jinak ,,hodne slusnejch a novejch pecek je v medialni knihovne Winampu --. 181 FM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kdy ja mam radsi ty starsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Kdy ja mam radsi ty starsi A jak moc stary bysis predstavoavl ? mam tady slozku,ale tam jsou pecky stary mozna i 5-10let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jinak ,,hodne slusnejch a novejch pecek je v medialni knihovne Winampu --. 181 FM ... Nechapu, mozna neznam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Hoši. nějak se mně ten Váš výběr nelíbí, chybí mi tam Mobb Deep, Methodman, Rakim,7L & Esoteric, A Tribe Called Quest, Da Youngstas, Onyx a hlavně GangStarr a jejich Mass Apeal -to je hymna. http://www.youtube.com/watch?v=VXyFZkU9bkQ V tom výběru nejsou špatný pecky, ale na mě je to moc měký. Editováno: 6. Únor 2008, autor: Alegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Nechapu, mozna neznam? Pokud mas ten prehravac Winamp , tak v nabidce-tedy- Media Library'' je polozka SHOUTCAST RADIO ,tam si muzes vybrat žánr podle chuti .,,je to seznam online radii ,ktere muzes poslouchat po netu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Faaaajn sem rad ze to tu neni jen samej technar a nekdo posloucha taky kvalitni music. Btw nebyl ste nekdo na HipHop Kempu 2006 v Hradci ? Stahl sem si ted DVDo a jako pristi rok chci urcite jet mrknout na to live. Fakt slusny !!!! Já byl na všech vlasně ne naprvním sem nebyl to byli zrovna ty povodně ale i tak tam bylo super v Pardubicich na cihelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 A kdo zvás jede na Methoda z Redmenem do Pragu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Já byl na všech vlasně ne naprvním sem nebyl to byli zrovna ty povodně ale i tak tam bylo super v Pardubicich na cihelně Jj, Pardubice cihelna, tam to bylo sjůůpr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Hoši. nějak se mně ten Váš výběr nelíbí, chybí mi tam Mobb Deep, Methodman, Rakim,7L & Esoteric, A Tribe Called Quest, Da Youngstas, Onyx a hlavně GangStarr a jejich Mass Apeal -to je hymna. http://www.youtube.com/watch?v=VXyFZkU9bkQV tom výběru nejsou špatný pecky, ale na mě je to moc měký. Ono todle jsou spise ty komercni pecky.... Mobb je dobrej stejne tak AFU-RA nebo immortall technique .,, Hodne dobrej je French HH a z toho napr I'am... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 A kdo zvás jede na Methoda z Redmenem do Pragu co, že by jsem zajeli? Na Methoda jsem byl v Londýně. Pecka koncik. Kdy jsou v Práglu? Pojedem spolu BAKu? Domluvíme se in da pub Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ono todle jsou spise ty komercni pecky.... Mobb je dobrej stejne tak AFU-RA nebo immortall technique .,, Hodne dobrej je French HH a z toho napr I'am... miluju Fonky Family. jj, French hh je dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jj, Pardubice cihelna, tam to bylo sjůůpr Hlavně to kuopako a good music ale ten bordel kdyz to končilo nechtel bych to uklízet a tá válka z petkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 miluju Fonky Family. jj, French hh je dobrej Jsem necekal ,ze je tady tolik fandu cerny muziky ... jinač jeste je semtam vpohode i nejaka ta pecka z polska.. http://youtube.com/watch?v=h-tdNy5FvGs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Hlavně to kuopako a good music ale ten bordel kdyz to končilo nechtel bych to uklízet a tá válka z petkama Já byl ve VIP, heččč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jsem necekal ,ze je tady tolik fandu cerny muziky ... jinač jeste je semtam vpohode i nejaka ta pecka z polska.. http://youtube.com/watch?v=h-tdNy5FvGs čoveče, polskejch hip hop neni špatnej. Chvíly jsem ho dost poslouchal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Tohle je chitlavá muzika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Jinak ,,pokud jste videli snimek Okrsek 13 ,,tak tam je hodne vypecenejch skladbicek !...jesli ne?., doporucuju si stahnout soundtrackovy album prave tohoto filmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Já byl ve VIP, heččč Ale zapoměl si dodat že to VIP si měl za to že si tam uklízel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 (editace) Tohle je chitlavá muzika jj, to je prdel no. "Poslouchej, můžeš ´hóónit, jó, dobrá ku...." a co: http://www.youtube.com/watch?v=bJZVSUKu3M0 dobrý uchylos Editováno: 6. Únor 2008, autor: Alegro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alegro Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ale zapoměl si dodat že to VIP si měl za to že si tam uklízel Nééééé, jsi na to přišel. Jinak na HH camp už asi nepojedu. To radši pojedu do PH na vybraný konciky, poslední dobou sem jezdí slušní ehm, interpreti. Ale štvě mě, že jsem nejel na Snoopa, biaaatch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Nééééé, jsi na to přišel. Jinak na HH camp už asi nepojedu. To radši pojedu do PH na vybraný konciky, poslední dobou sem jezdí slušní ehm, interpreti.Ale štvě mě, že jsem nejel na Snoopa, biaaatch To já ted jedině hard rep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 co, že by jsem zajeli? Na Methoda jsem byl v Londýně. Pecka koncik. Kdy jsou v Práglu? Pojedem spolu BAKu? Domluvíme se in da pub Možná budu mít i místečko v káře po výplatě jdu pro lístek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Hoši. nějak se mně ten Váš výběr nelíbí, chybí mi tam Mobb Deep, Methodman, Rakim,7L & Esoteric, A Tribe Called Quest, Da Youngstas, Onyx a hlavně GangStarr a jejich Mass Apeal -to je hymna. http://www.youtube.com/watch?v=VXyFZkU9bkQV tom výběru nejsou špatný pecky, ale na mě je to moc měký. Jojo GangStarr ... kvalitka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 http://www.youtube.com/watch?v=w9FHbP2-of8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.