Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj. Po 19 letech mám opět Škodu. A jsem velice spokojen. Až na jednu věc. Ten člověk, co vymyslel časovač na nezávislé topení je pravděpodobně debil. Normální člověk potřebuje mít auto vyhřáté od poondělí do pátku třeba v 7 ráno a pak v 17 večer. V aplikaci jsou tři časovače, ale aktivní může být jen jeden a to ještě tak debilně, že buď nezaškrtnu žádný den (předpokládám, že se to pak zapne každý den), anebo zvolím jeden den v týdnu. Nelze zaškrtnout víc dní najednou, nelze mít aktivních víc čacovačů najednou. Kdo proboha potřebuje teplé auto jen v pondělí ráno??? Nebo mi něco uniká? Na Webasto se dá přidat časovačů kolik chci a v každém si zaškrtnu kolik chci dní. Tohle mi prostě hlava nebere. Jednoduchá sw záležitost. Původně jsem nechápal, k čemu je extra dálkové ovládání na topení. Teď už vím... Simply clever... Jinak žádné další připomínky a celkově 9,9 z 10

• 4 týdny později...

Ahoj. Táto logika je na VW autách snáď už 20 rokov. Predpokladám, že je to hlavne o bezpečnosti. Aby to auto netopilo len preto, lebo si zabudol, že máš nastavenú rutinu na celý týždeň. Alebo sa ti niečo môže stať, auto ostane zaparkované na suchej tráve a môže dôjsť k požiaru. Ono totiž webasto by sa nemalo používať ak auto stojí na niečom horľavom.

Takže pravdepodobne ide o to aby sa predišlo zabudnutému spusteniu webasta.

Ako si sám načrtol musíš proste danú rutinu aktivovať každý deň. Ja to robím po práci ked zaparkujem a rovnako aj keď prídem do práce si nastavím webasto na odchod z práce.

Dá sa to elegantne vyriešiť tým, že si to zapneš ovládačom alebo cez aplikáciu Škoda.

Jediná zmena oproti starým autám je asi len to, že tu sa nastavuje čas odjazdu a nie čas spustenia.
Mám originál webasto aj v MK2 oktávii a tam sa nastavuje čas spustenia. Čo úprimne mne osobne vyhovuje viac ako čas odjazdu, keďže si viem presne vypočítať koľko chcem aby to webasto išlo. Mám nad ním úplnú kontrolu. Pri novších modeloch si ten čas behu webasta auto vypočíta podľa vonkajšej teploty.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.