Publikováno Včera v 17:511 den Ahoj, pochopil jsem dobře, že polohu "auto", na přepínači je možné mít zaplou trvale. Protože v manuálu je psáno, že světa fungují až po zapnutém zapalovàní ( nastartování vozidla). Nebo se musí po každém zaparkování vozidla přepínat do pozice 0? A při každé jízdě zapínat na auto ?
Včera v 20:071 den @zdenda-t Když na to přijde, můžeš mít světla i trvale zapnuté. Pak ale bude i přes den svítit standardní osvětlení včetně zadních. Ale možnost to je taky. Občas to zapomenu vypnout a nic se neděje, když to zapnu ve dne (při horším počasí), kdy to automatika ještě nespustí a já bych radši už svítil.
před 12 hodiny12 hod @KennyMc aj to je moznost.Este na teba otazka....mas v menu svetla moznost nastavit tu automatiku svetiel v 3 stupnoch/skoro,stredne,neskoro/?
před 5 hodiny5 hod Autor 18 hodin zpět, KennyMc řekl:@zdenda-t Když na to přijde, můžeš mít světla i trvale zapnuté. Pak ale bude i přes den svítit standardní osvětlení včetně zadních. Ale možnost to je taky. Občas to zapomenu vypnout a nic se neděje, když to zapnu ve dne (při horším počasí), kdy to automatika ještě nespustí a já bych radši už svítil.Já nemyslím, trvale na pozici tlumené, ale jen na první pozici s označením AUTO. Vypnu zapalování a všechna světla zhasnou, nikde nic nesvítí. Vypnul jsem funkce coming a living home, to na sídlišti, kde se parkuje pod veřejným osvětlením nemá žádný smysl. No a odcházím od vozidla a nesvítí nic. Ptám se jestli je to takhle myšleno nebo se v dnešní době musí světla vypínat na pozici 0? Přeci nemůže automatika ovládat světla když je elektrický okruh vypnutý. Jo a ano světa se automaticky rozsvítí podle intenzity (tmy) na denní nebo tlumené...Nastavení automatiky asi nemám, ale mám možnost nastavit citlivost světelného senzoru low/medium/high.
před 2 hodiny2 hod @Patrik1971 Mám to nastaveno na nejcitlivější (teď nevím, jak přesně se ta volba označuje) a stejně bych svítil i dřív. Hlavně se to stává za deště, resp. ještě neprší tolik, aby se světla rozsvítila na "popud" stěračů a přitom bych raději svítil i vzadu.
před 2 hodiny2 hod @zdenda-t Teď jsem nečetl předchozí příspěvky, tak jsem odpovídal jen na ten poslední. A ne, nemusí se světla přepínat na pozici 0. Už to tady psal někdo přede mnou.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.